Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

LEC 2020 Bahar Mevsimi Playoff Eşleşmeleri Belli Oldu!

 
     League of Legends Avrupa Şampiyonası (LEC) 2020 Bahar Mevsimi lig aşaması tamamlandı. Lig aşamasında sıralamaya giren 6 takım Playoff etabına yükseldi. 9 haftanın ardından lig aşamasını birinci tamamlayan takım 15 galibiyet ve 3 mağlubiyet sayısıyla G2 Esports oldu. İkinci sırada Fnatic, üçüncü sırada Origen, dördüncü sırada MAD Lions, beşinci sırada Misfits Gaming, altıncı sırada Rogue yer aldı.
 
     LEC 2020 Bahar Mevsimi Playoff Etabı "Kazananlar ve Kaybedenler Grubu" olarak ikiye ayrıldı. Lig sıralamasındaki ilk 4 takım kazananlar grubunda yer alırken 5. ve 6. sırada yer alan takımlar kaybedenler grubunda yer aldı. Eşleşmeler ise şu şekilde gerçekleşti;
 
 LEC 2020 Bahar Mevsimi Playoff Eşleşmeleri
Kazananlar Grubu
 
G2 – MAD Lions
Fnatic – Origen
 
Kaybedenler Grubu
Misfits Gaming – Rogue 
 
     Kazananlar Grubu'nda finali ve Kaybedenler Grubu'nda 4. turu geçmeyi başaran takımlar, 19 Nisan'daki 2020 LEC Bahar Mevsimi Finali'nde mücadele edecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
Minecraft Dungeons 26 Mayıs'ta PS4, Xbox One, Switch ve PC için Çıkacak Death Stranding PS4 Versiyonuna Fotoğraf Modu Eklendi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız