Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri’nde Başvuru İçin Son 1 Hafta

 
2012 yılından beri ülkemizde geliştirilen orijinal fikri mülkiyete sahip oyunları belirleme ve ödüllendirme amacıyla düzenlenen Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri'nin bu yılki ayağı için başvurularda son 1 haftaya girildi. Türkiye'nin en iyi oyunları, 20 Aralık 2018 Perşembe günü Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun Ankara’daki merkez binasında, BTK Oyun Maratonu kapsamında yapılacak ödül töreniyle sahiplerini bulacak.
 
Özgün yapımların desteklenmesini önemseyen Kristal Piksel, bu alanda faaliyet gösteren oyun geliştiricileri ve oyunları duyurup takdir etmek için düzenleniyor. Her yıl daha çok özgün yapımla zenginleşmesi beklenen oyun geliştirme ekosistemini kutlayan ödül töreni, tüm sektör takipçilerini bu kutlamanın bir parçası olmaya davet ediyor.
 
Toplam 14 Dalda Yarışacaklar
 
Türkiye Oyun Geliştiricileri Derneği (TOGED) ve ODTÜ TEKNOKENT ATOM işbirliğiyle ortaya çıkan Kristal Piksel’e yapılan başvurular, oyun dünyasının, medyanın ve akademik camianın önemli isimlerinden oluşan seçkin bir jüri tarafından değerlendirilecek. Oyunlar, toplam 14 dalda yarışacaklar. Bunlar arasında yılın en iyi mobil oyunu, PC oyunu, konsol oyunu, VR oyunu gibi klasik kategorilerin yanında en iyi müzik, en iyi hikaye ve en iyi görsel sanat gibi özel kategoriler de yer almakta.
 
Kristal Piksel’e başvuracak geliştiricilerin, başvurularında belirttikleri oyunla ilgili fikri mülkiyet haklarına sahip olmaları ve oyunlarının 2 Kasım 2017 ile 30 Ekim 2018 arasında yayınlanmış olması gerekiyor. Yarışma yurt içi ya da yurt dışında faaliyet gösteren Türk geliştiriciler ve Türkiye’de ikamet eden yabancı geliştiricilerin katılımına açık.
 
Son Başvuru Tarihi 23 Kasım!
 
2012'den bu yana ülkemizden çıkan özgün oyunlara dikkat çeken Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri’ne 23 Kasım 2018’e kadar http://kristalpiksel.org/index.php/kpbasvuru/ adresinde yer alan formu doldurarak başvurabilirsiniz.
 
Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri hakkında ayrıntılı bilgiye ulaşmak için www.kristalpiksel.org adresini ziyaret edin.
 
basın bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
Warhammer: Vermintide II PS4 için 18 Aralık'ta Çıkacak ESL Pro Lig Sezon 8 Avrupa Finalistleri Belirlendi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız