Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kristal Piksel Başvuruları İçin Son Haftaya Girildi

 
      Türkiye Oyun Geliştiricileri Derneği (TOGED) ve ODTÜ TEKNOKENT ATOM işbirliğiyle düzenlenen Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri'ne başvurmak için 1 haftalık bir süre kaldı. Türkiye Inovasyon Haftası içerisinde yer alacak ödül töreni aralık ayında İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenecek.

     2012 yılından beri düzenlenen Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri, Türkiye'deki oyun geliştiricilerini ve oyunları takdir ederek onları daha geniş halk kitlelerine tanıtmayı hedefliyor. Ayrıca bu yıl 11 farklı dalda yarışacak geliştirici ekiplerden biri, Mayıs 2018'de Londra'da düzenlenecek Casual Connect Europe etkinliğine Indie Prize adayı olarak katılma şansını yakalayacak.

     Jüri tarafından "Yılın Oyunu" seçilen oyun Casual Connect Europe kapsamında düzenlenen Indie Prize yarışmasına ön elemeyi atlayarak doğrudan katılacak. Ayrıca geliştirici ekip, etkinlik için GIST sponsorluğunda iki adet "all-access pass" bilet ve etkinlik boyunca ücretsiz konaklama kazanacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Thor: Ragnarok Filmindeki Karakterler MARVEL Future Fight'ta Total War: Warhammer 2'nin Ücretsiz Mortal Empires DLC'si Çıktı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız