Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kötü Eleştirilere Doyamayan Areal'ın Kickstarter Kampanyası Başarılı Oldu


      Oyun dünyasını yakından takip eden bir oyuncuysanız STALKER serisinin ruhani devam oyunu olacak Areal'ı bilirsiniz. Kickstarter kampanyası başladığından beri oyun için pek çok iddia ortaya atıldı. En son oyun için yayınlanan oynanış videosunda kullanılan çevrenin hazır modellerden alındığı yapımcıların sıfırdan bir şey yapmadığı ileri sürülüyordu.
 
     Areal, bu kadar kötü eleştiriye rağmen Kickstarter kampanyasında hedeflenen miktarı toplamayı başardı. 50,000 dolar hedefi olan geliştirici ekip Areal için an itibariyle yaklaşık 63,000 dolar toplayabilmiş durumda. Üstelik kampanyanın bitmesine üç gün var.
 
     Areal, pek çok oyuncu tarafından tepki topladığı için tabii ki Kickstarter kampanyasının başarılı olması da dikkatleri yapımcıları üzerine çekti. Çoğu oyuncu Kickstarter kampanyasının başarılı olması için gereken paranın yapımcılar tarafından bağışlandığını düşünüyor. Hatta bazı oyuncular bağışlanan bu miktarın Rusya'nın devlet başkanı Vladamir Putin tarafından verildiğini iddia ediyor. 
 
     Bunun sebebi ise geliştirici ekibin kampanyanın başarılı olmadan 2-3 gün önce paylaştığı bir güncelleme. Ekip paylaştıkları güncellemede Vladamir Putin'den e-mail aldıkları, Putin'in kızının oyunu çok sevdiği, bu sebepten Putin'in Rusya'da geçen Areal'ı yakından takip ettiği belirtiliyor. Tabii ki geliştiriciler bu e-mail'in doğru olup olmadığını kesin olarak bilmiyorlar. Gelen e-mail'de Putin, Rusya'da geçen ve insanların birbirini değil de mutantları öldürdüğü bir oyunu ilginç bulduğunu belirtiyor ve yapımcılardan oyunun alpha sürümünü talep ediyor.
 
     Bakalım iddiaların bin bir türlü olduğu Areal, çıkışını yaptığında nasıl karşılanacak. Oyun gerçek STALKER atmosferini ve oynanışını verebilecek mi yoksa düşünüldüğü gibi çakma bir oyun mu olacak? Bunu bilmemiz için yapımın çıkışını beklememiz gerekecek. Yapımın Kickstarter sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak dsogaming.com Stalker Areal West Studios Open World
En Kanlı Doom, Brutal Doom Cliff Bleszinski'nin Yeni Projesi için Bir Konsept Tasarım Paylaşıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

einhander

27.7.2014 13:00:16

0
stalker atmosferı yasatmadı bana yasatmasıda zor

cemecem21

21.7.2014 15:06:20

0
Bir kişi 10.000 bir kişi de 5.000 bağışlamış. Oyunun bayağı(!) severi varmış.

BSC Misafiri

21.7.2014 09:50:55

0
feyk...

op.55 no.1

21.7.2014 02:37:57

+2
63,608$ toplamışlar ve 1000 küsür kişi bağış yapmış,ortalama bir kişi 60 dolar bağış yapmış.Bence bu pek mümkün değil,birilerinin yüksek miktarda bağış yaptığı belli.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Stalker Apocalypse ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız