Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kotaku'nun Haberine Göre Şu Anda Geliştirilen İki Farklı Star Wars Oyunu Var

 
 
2019 yılında yayınlanan ve genel olarak olumlu tepkiler alan Star Wars Jedi: Fallen Order'ın devamının geleceğini çoğu kişi tahmin ediyordur. Kotaku'nun editörü Jason Schreier'ın haberine göre, şu anda iki farklı Star Wars oyunu geliştiriliyor.
 
Geliştirilen oyunlardan biri, 2019 yılında çıkan Star Wars Jedi: Fallen Order'ın devam oyunu. Bununla ilgili söylentiler daha öncesinde de çıkmıştı. Bu yüzden Fallen Order'ın devamının büyük ihtimalle geleceğini söyleyebiliriz. Electronic Arts da zaten satışlardan oldukça memnundu.
 
Bir diğer oyun ise, Motive Studios'un geliştirdiği bir Star Wars oyunu. Bu oyun için şöyle bir açıklama yapılmış: "Küçük ama daha sıradışı bir proje.". Bu proje ile ilgili başka bir detay verilmemiş.
 
Daha öncesinde yine Electronic Arts ile ilgili yaptığımız haberde, şirketin iki farklı Star Wars projesi üzerinde çalıştığının söylendiğini sizlere aktarmıştık. Önceki habere göre birisi Star Wars Jedi'ın devamı, diğeri ise Nintendo Switch için geliştirilen bir Star Wars oyunu. İki haberi birleştirdiğimizde, haberlerin doğru olma ihtimalinin yüksek olduğunu söyleyebiliriz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DualShockers Star Wars Jedi: Fallen Order tek oyunculu üçüncü şahıs aksiyon macera oyunu Electronic Arts Respawn Entertainment
Steam'den Kaldırılan Tayvanlı Korku Oyunu Devotion'a Harvard Üniversitesi Sahip Çıktı LEC 2020 Bahar Mevsimi 5. Hafta Karşılaşmaları Oynandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

romedon

24.2.2020 08:40:24

+1
Kotor remake haberleri çıkmıştı, allahım inşallah doğrudur.

Wayward Son

23.2.2020 21:30:15

+2
Jedi Knight veya Academy karşısında Fallen Order'ın esamesi okunmaz. Tamam iyiydi, eğlenceliydi de o kadar. SW lore kısmına tecavüz etmemesi açısından takdir ettim. Ama gameplay açısından öyle en iyi SW oyunu falan denemeyecek kadar eksikti. Şöyle bir remake gelse de şenlensek.

deadlight54

23.2.2020 18:21:51

0
Jedi Academy’e keşke remake yapılsa. Kaç senedir bir umut belki gelir diyorum ama her seferinde hayal kırıklığı be.

by_endless

23.2.2020 15:21:30

+1
Ne Fallen Order mış ya Combatı Jedi Academy'nin yarısı kadar zevk vermedi bana. Tam combo yapıcan rakip bloklamaya başlıyor adamın zaten bir yerleri falan da kesilmiyor?? Ne bu şimdi?

alsndnz

23.2.2020 15:16:21

+4
quote:

Orjinalden alıntı: Deswaaa Jesi fallen order gibi olucaksa başımızın üstün de yeri var yok mp çöplüğüne dönücekse iş kuruş vermem
niye edi academy tarzi bi oyun gelse adam gibi combati olan oynamiycak misin? oynamiycaksanda bos yapma multiplayer multiplayer diye zirlamayin surda bi gunde. last of us 2 de multiplayer olmuyacak diyor adamlar bu kitle iyi filan yaziyor sanki adama zorla oynatiyorlarmis gibi.

Deswaaa

23.2.2020 14:26:27

+4
Jedi fallen order gibi olucaksa başımızın üstün de yeri var yok mp çöplüğüne dönücekse iş kuruş vermem
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars Jedi: Fallen Order
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız