Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kotaku: Spyro the Dragon Trilogy Remaster Geliştiriliyor

 
 
   Kotaku'nun birden fazla kaynaktan edindiği bilgilere göre, Activision Spyro the Dragon Trilogy (Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto’s Rage! ve Spyro: Year of the Dragon) Remaster üzerinde çalışıyor ve mart ayında duyurusu yapılarak 2018'in üçüncü çeyreğinde PlayStation 4 için çıkış yapacak.
 
   Kotaku üçlemenin bir yıl boyunca PlayStation 4'e özel kalacağını ve 2019'da diğer platformlara port edileceğini söylüyor. Görünüşe göre Activision Crash Bandicoot N. Sane Trilogy'dekine benzer bir yol izleyecek. Licensing Source Book Europe" 2018 ilkbahar sayısına konuşan GB Eye (poster, bardak, rozet ve çerçeve gibi lisanslı ürünler satan ticaret şirketi) lisans yöneticisi Max Arguile Crash Bandicoot N. Sane Trilogy'nin bu yıl Switch ve PC'ye geleceğini söylemişti.
 
   Spyro the Dragon Trilogy Remaster'ın geliştiricisi ise Vicarious Visions. ABD merkezli video oyun geliştiricisi Crash Bandicoot N. Sane Trilogy'yi geliştirmişti. Spyro the Dragon Trilogy Remaster'da yeni özellikler, geliştirilmiş aydınlatma, animasyon ve sinematiklerin yanı sıra yeniden düzenlenmiş bir soundtrack, kayıt sisteminin güncellenmesi ve oyunun orijinal sürümlerinden kesilen bazı içeriklerin bulunacağı söyleniyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Spyro Reignited Trilogy Spyro the Dragon Spyro 2: Ripto’s Rage! ve Spyro: Year of the Drago
Dead Space Origin'de Ücretsiz The King of Fighters 2002 GOG'da Ücretsiz
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

2K

14.2.2018 20:56:15

0
Activision sonunda COD dışında oyunları da yapmak ve üstüne uğraşmak aklına geliyor mu acaba? Koskaca RAVEN'i bitirdiler. Singularity ve Wolfenstein kötü oyunlar değil, süper de değiller ama orta oyunlar reklamları hiç olmadı ve sonunda firmayı COD için çalıştırmaya başladılar. High Moon iki iyi Transformers oyunu yapmasına rağmen onlara devam etmeyip saçma sapan film oyunları yaptırmaya devam ettiler ve Transformers oyunlarının hakkını başkasına verdiler. Yine COD üzerinde çalışıyorlar. Beenox zamanında iyi Spider Man oyunları yaptı ve Shattered Dimensions'da fena değildi. Firmanın bir potansiyeli vardı fakat yeterli süre vermek yerine kısa sürede yine film oyunları yaptırmaya çalıştırlar. O oyunlar kötü çıkınca yine firma COD üzerinde çalışıyor. En sevdiğim firmalardan biri olan Platinum Games ile anlaştılar ve onlara da birbirinden kötü oyunlar yaptırdılar. En azından sadece süreli anlaştıkları için firma bunları bitirip Nier gibi kendi kalitesine yakışan oyunlar yapmaya devam etti. Yıllar boyunca Spider Man, X-Men gibi markaların oyun hakkına sahip olup saçma sapan oyunlar çıkardılar ve COD dışında hiç bir oyunu umursamıyorlar. Diğer oyunlarda iyi çıksa yine para kazanacaklar neden yapmak istemediklerinin pek mantıklı bir açıklaması yok bana göre.

esmerbuyucu

14.2.2018 16:34:24

0
Remastered yapılmasını bekliyordum, sonunda Activision'un da aklına gelmiş Spyro diye bir serisinin olduğu.

mhakannn

14.2.2018 13:19:44

0
Spyro gelmiş geçmiş en sevdiğim oyun. Yenilenmiş grafiklerle oynamak harika olacak!

Venomstr

14.2.2018 08:07:50

0
Harika.

redoracle

14.2.2018 02:46:56

0
Keşke klonoa yapılsa yeniden,spyro çok sıkıcı bir oyundu crash gibi değildi.

aLdacTrack

14.2.2018 00:36:59

0
Bu süper bir haber
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Spyro Reignited Trilogy
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız