Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Korku Dizisi Lovecraft Country'nin İnceleme Puanları Paylaşıldı

 
Get Out ve Us filmlerinin senaristi ve yönetmeni olan Jordon Peele'nin ve J.J. Abrams'ın yürütücü yapımcılığını üstlendiği, yaratıcılığını Misha Green'in yaptığı HBO'nun yeni korku dizisi Lovecraft Country'nin inceleme puanları paylaşıldı.

Dizi, Matt Ruff'ın 2016'da yayınladığı aynı adlı romanından esinleniyor. 1950'li yıllarda kayıp babasını aramaya çıkan Atticus Freeman'ın hikayesine odaklanacak. Dizinin ve kitabın isminden de anlaşıldığı gibi hem kitap hem de dizi H.P. Lovercraft'ın Ctulhu Mitolojisi'nden esinleniyor. Kitabın kendisi ise özellikle Lovecraft'ın ırkçılığına dair bir eleştiri niteliğinde diyebiliriz.
 
Dizi 16 Ağustos'ta yayınlanacak. Dizinin oyuncu kadrosunda Jonathan Majors, Jurnee Smollett-Bell, Courtney B. Vance ve Michael Kenneth Williams gibi isimler bulunuyor. Dizi 10 bölümden oluşacak.
 
İnceleme puanlarını aşağıda bulabilirsiniz. Gayet başarılı bir dizi olmuş gibi duruyor. Şu an için Metacritic ortalaması 82.
 
The A.V. Club - 91
Collider - 91
Time - 90
The Hollywood Reporter - 90
Rolling Stone - 90
USA Today - 88
Chicago Tribune - 88
Paste Magazine - 84
Decider - 80
The Telegraph - 80
TV Guide - 80
Slant Magazine - 75
Variety - 60
Los Angeles Times - 60
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Dizi Haberleri Lovecraft Country HBO Jordan Peele Get Out Us Matt Ruff H.P. Lovercraft Dizi Ctulhu Mitolojisi fragman yayın tarihi ne zaman oyuncular
Söylentilere Göre Yeni Batman Filmi ile Aynı Evrende Geçen Bir Catwoman Dizisi Planlanıyor Haftalık Dizi ve Film Önerisi 19: The IT Crowd - Swiss Army Man

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dizi Haberleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız