Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Korku Birinci Şahıs Nişancı Blood Remaster PC için Duyuruldu

 
Atari, orijinali 1997'de çıkan korku birinci şahıs nişancı oyunu Blood'ın remaster versiyonunu PC için duyurdu. Çıkış tarihi açıklanmadı.

Remaster versiyon Nightdive Studios tarafından geliştirilecek. Ekipte The Original Strife, Turok, Turok 2: Seeds of Evil ve Forsaken Remastered'ın yapımında rol oynamış tecrübeli geliştirici Samuel “Kaiser” Villarreal yer alacak. Ek olarak, geliştiriciler Edward Richardson, James Haley ve yapımcı Daniel Grayshon proje üzerinde çalışacak.
 
Blood Remaster, aksiyon dolu korkunç oyun deneyimini geliştirmek için çeşitli iyileştirmeler alacak. Bunlardan bazıları: DirectX, Vulkan, modern bağlantılar, Steamworks ve GOG Galaxy desteği.
 
İlk ekran görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Blood remastered remaster blood: fresh supply fps klasik
Epic Games Store Açıldı, Her Ay İki Ücretsiz Oyun Verecek Vane 15 Ocak 2019'da PS4 için Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Babblebabble

10.12.2018 21:05:41

0
Remake zannettim yemin ederim, koltuğumda anevrizma geçirip yere yığılacaktım... Ki, "remaster" olduğunu farkettim.Küçüklüğümün korku, aksiyon ve eğlence dolu oyunuydu benim için hatta hala bile öyledir.Steam kütüphanemde durur. Bu arada tüh ya, keşke DN3D Megaton Edition gibi Blood'ı da oynamanın kolay yolu olsaydı diyen arkadaşlarım için bir çözümüm var.Ben de geç keşfettim.Ama şiddetle tavsiye ederim blood hayranlarına. https://www.moddb.com/games/bloodcm# En son 2016 versiyonu var, içinde Orjinal bölümler + Plasma pak var, maalesef Cryptic Passage yok.Fakat mevzu şu ki, ekran görüntülerinden değerlendirdiğim kadarıyla maalesef yeni yapılan remaster, şu linkini attığım "tek kişi" tarafından yapılan remaster'dan inanılmaz farklı değil.Bekleyeceğinize bu mod ile oynayabilirsiniz.Hem de + Plasma Pak ile.Yeni yapılan remaster'a expansion pack'leri dahil edeceklerini ben hiç zannetmiyorum çünkü. Ayrıca BloodCM mod'unu Steam'den Blood: One Unit Whole Blood kütüphanenizde bulunuyorsa blood klasörünün içine BloodCM'yi aynen kopyalayıp bloodcm.exe'nin adını dosbox.exe olarak değiştirirseniz Steam üzerinden başlatarak da oynayabilirsiniz

mehmetalpertr

9.12.2018 23:22:21

0
remake i tercih ederdim.. zamanında az oynamadım bunu..

hknisl

8.12.2018 18:22:05

+2
Orijinal oyun Steam kütüphanem mevcut ama dosbox ile oynaması sıkıntı oluyor. Çözüm için yapılmış portlar var ama resmi bir çözüm daha iyi olurdu. Umarım oyuna sahip olanlara bir güzellik yapıp ücretsiz verirler.

deadlight54

8.12.2018 18:10:54

+2
Keşke remake yapsalar diyeceğim ama Night Dive, System Shock Remake ile uğraşıyor.

Wayward Son

8.12.2018 17:24:51

+3
Deli gibi oynardım zamanında. Yeri ayrıdır.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Blood: Fresh Supply
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız