Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Korku Arcade FPS Oyunu CROSSBOW: Bloodnight PC için Duyuruldu

 
ELDERBORN ve POSTAL: Brain Damaged'ın geliştiricileri Hyperstrange, korku arcade FPS oyunu CROSSBOW: Bloodnight'ı PC için duyurdu.

Çıkış tarihi açıklanmadı.

CROSSBOW: Bloodnight klasik korku unsurlarına sahip hızlı tempolu tek oyunculu bir arcade FPS oyunu. Otomatik arbaletinizin gizli güçlerinde ustalaşarak arena bazlı hayatta kalma mücadelesinin her bir saniyesinde şeytani yaratıklara karşı savaşacaksınız.

Oyunda 1139 yılında Papa II. Innocentius tarafından toplanan Lateran'ın İkinci Konseyi arbalet kullanımını yasaklar. Sebebi de silahın durdurulamaz gücünün dinsiz ve şeytani olarak görülmesi. Cennet ve cehennem güçleri arasındaki dengeyi korumaya yemin etmiş eski bir avcı grubu Coven of Crossbow şimdiye kadarki en büyük savaşıyla karşı karşıya.

Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Steam sayfasını buradan ziyaret edebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
CROSSBOW: Bloodnight Hyperstrange korku arcade FPS
Commander '85 Xbox One ve PC için 30 Eylül'de Çıkıyor Adam Sandler'ın Yeni Komedi Filmi Hubie Halloween'den Fragman Paylaşıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

11.9.2020 14:30:37

0
quote:

Orjinalden alıntı: Leon10Rhyme Hayatımda gördüğüm en saçma senaryolardan biri. Gökten yağan köpek balığı filmi ile kıyasıya yarışır.
bence arena bazlı bir fps için gayet güzel. bioshock değilki bu ne bekliyorsun

BSC Misafiri

11.9.2020 12:41:14

0
Zamanında bir "Stay Alive" yani Hayatta Kal isimli bir film vardı onun konseptine benzettim ilk video açmadan videoyu açtıktan sonra hayal kırıklığı buradan yetkilelere sesleniyorum bakın o filmi izleyin ordaki oyunun aynısının daha uzun soluksunu yapın oynanmazsa tüm dünyada gelin yüzüme tükürün. O derece hem 4 kişiye kadar online olacak bir sürü mod eklenecek falan çok efsane olur ah oyun yapımcısı olucam varya :D

Leon10Rhyme

11.9.2020 09:57:00

0
Hayatımda gördüğüm en saçma senaryolardan biri. Gökten yağan köpek balığı filmi ile kıyasıya yarışır.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
CROSSBOW: Bloodnight
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız