Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"Konsollara MMO Yapmak Heyecan Verici Olur"


    Diablo III'ün konsollara geleceğinin kesinleşmesinin ardından konsol cephesiyle daha yakın olabileceği konuşulan Blizard'ın WoW tasarımcısından konsollarla ilgili bir açıklama yapıldı.
 
    World Of Warcraft'ın baş tasarımcısı Greg Street, konsollara MMO çıkarmanın oldukça zorlu, fakat bir o kadar da heyecan verici bir deneyim olduğunu düşündüğünü belirtti. World Of Warcraft gibi oyunların mouse ve klavyeye odaklı olduğunu, dolayısıyla farklı bir yöntem izlemeleri gerektiğini söyleyen Greg, bunun WoW tarzı oyunlar için oldukça zor olabileceğini, ancak gerçekleşmesinin de mümkün olduğunu dile getirdi.
 
   İleride World Of Warcraft'ı konsollarda görebilirmiyiz bilmiyoruz ancak bu ihtimal bile şimdiden birçok oyuncuyu heyecanlandırmaya yetiyor. Ayrıca kod adı Titan olan projenin de yine konsollar için çıkabileceği söylentileri bulunuyor. Bakalım yeni nesilde Blizzard bize ne gibi bir sürpriz hazırlayacak.
 
   

Bu haberin bağlantısı
URL
PC MMORPG World of Warcraft Mists of Pandaria Blizzard
God of War: Ascension PS3 Bundle'dan Görseller Square Enix, Pax East'te Wii U Oyunu Duyuracak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

digimon52

13.3.2013 23:48:20

-1
Cikarin arkanisdayim :D bir diablo 3 , iki Destiny adli oyun cikaracak saten blizzard bu konsolara aktaracak Edler Scroll Online´de cikma ihtimali var gibi....

rambocuk

13.3.2013 23:43:04

0
klavye maus kullanmaktan daha yorucu birşey olamaz konsola uydururlarsa rahatça oynarım

ankara

13.3.2013 21:36:07

0
Firmalar Para Manyağı olmus Bosuna Ağzınızı Yormayın Bu Gun Klavye Maus Takarsın Yakında Konsollarda Ekran Kartı Bile Değiştirilir Cinsten Olur Yeter Ki Sİz Satın Almaya Devam Edin:))))

maniague

13.3.2013 17:37:26

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Konsola mouse klavye bağladıktan sonra o oyunu konsolda oynamanın mantığı ne. Yapımcılar böyle bi yola girmezler zaten. Yapabilirlerse gamepad le çalışanını yaparlar. Olmuyorsa uğraşmazlar.
bilgisayara kontrolcü bağlandıktan sonra oyunu konsolda oynamanın mantığı neyse o.

PSAC

13.3.2013 17:03:04

0
naklan arkadaş "Yarın veya gelecekte konsolundan gamepad ile internette siteleri gezmeye çalışan adamları.birileriyle mesajlaşmaya çalışan kişileri görürseniz şaşırmmayın"dedinde senin konsollar hakkın da hiç bir bilgin yok sanırım.. ben şahsen ps3 den gamepad ile internette siteleri de geziyorum birileriyle çok rahat mesajlaşa biliyorum .. bunda şaşıracak bir şey yok .. istersem oturma odama da ps3 den internete giriyor istediğim her şeyi yapıyorum istersem pc girip .. gamepad ile hiç bir sorun şaşamıyor .. kısacası kullanmasını bile göre gamepad inanılmaz güzel ve rahat bir kontrol .. ayrıca istersen ps3 gamepad üzerine klavye takabiliyorsun .. bende var ama tak çıkar tak çıkar zor oluyor kullanmıyorum ..

BSC Misafiri

13.3.2013 16:54:23

-2
Konsola mouse klavye bağladıktan sonra o oyunu konsolda oynamanın mantığı ne. Yapımcılar böyle bi yola girmezler zaten. Yapabilirlerse gamepad le çalışanını yaparlar. Olmuyorsa uğraşmazlar.

maniague

13.3.2013 16:22:11

0
quote:

Orijinalden alıntı: Peter_Petrelli Ozaman Kalavye ve mouse desteği verilir. Pc mimaresine yakın olduğu için geliştirilmesi klavye ve mousa yapmaları daha kolay olur.
bilgisayara ayrıyeten konsol kontrolcüsü takılabiliyor ama konsola klavye mouse takılamıyor. wtf x 20399 diyesim geliyor bazen.

Peter_Petrelli

13.3.2013 12:24:03

0
Ozaman Kalavye ve mouse desteği verilir. Pc mimaresine yakın olduğu için geliştirilmesi klavye ve mousa yapmaları daha kolay olur.

mkaanyesillik

13.3.2013 11:20:15

0
iyi de gamepadlere de klavye takılabiliyor mouse şart değil zaten sağ analog gayet iş görüyo fakat skill ve mesajlaşma için klavye takılabiliyo bu kadar dert etmemek lazım oyun ekstra aparatla satılır klavye aparatıyla öyle olabilir. Bilgisayar candır konsol canandır. İkisindende vazgeçilmez ama birini yüceltmek için diğerini itin g*tüne sokmaya gerek yok

emin-hawk

13.3.2013 11:04:52

0
Sıkıntı yapma kardeşim (naklan) sen takarsın konsoluna mause ve klavyeni oynarsın desteği mevcut zaten.

Vernon Schillinger

13.3.2013 10:50:44

-1
Konsol plarforrm için wow vb oyun çıkarmak tam bir abesliktir.onnline tabanlı oyunlar klavye ve mouse ikilisiyle özdeşmiştir.Konsollar kullanım amacından gİttikçe uzaklaşacağa benziyor.Yarın veya gelecekte konsolundan gamepad ile internette siteleri gezmeye çalışan adamları.birileriyle mesajlaşmaya çalışan kişileri görürseniz şaşırmmayın.Benim anlatmak istediğim şey tam olarak şu.Klavye ve mouse ikilisini düşman olarak gören üreticiler.Eğer konsolara klavye ve mouse destekli oyunlar ve programlar çıkacaksa bende sevinirim.Ama yok gamepad miş bilmem neymiş zımbırtılarını her .oka sokacaklarsa cidden bundan herkes zarar görür.Ben kesinlikle pc savunuculuğu veya fanlık yapmıyorum ama bu adamlar her birşeyi kendi kafalarına göre yapıyorlar.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
World of Warcraft: Mists of Pandaria
+ TAKİBE
AL
14 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız