Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Konami, Yu-Gi-Oh! Dünya Şampiyonası 2023'ü Duyurdu!

 
 
Konami Digital Entertainment B.V. (KONAMI), bugün itibarıyla üç farklı kategoride dünyanın En İyi Düellocularını belirlemek için düzenlenen yüksek prestijli uluslararası bir turnuva olan Yu-Gi-Oh! World Championship’in (Yu-Gi-Oh! Dünya Şampiyonası) 2023 ayağını duyurdu.
 
En son 2019 yılında gerçekleştirilen turnuvanın ardından KONAMI, Yu-Gi-Oh! World Championship 2023’ü önümüzdeki ağustos ayında Japonya'da düzenlemeyi planlıyor.
KONAMI, Yu-Gi-Oh! World Championship 2023’ün Yu-Gi-Oh! KOLEKSİYON KART OYUNU (TCG), Yu-Gi-Oh! DUEL LINKS ve Yu-Gi-Oh! MASTER DUEL için üç farklı turnuvaya ev sahipliği yapacağını duyurdu.
 
 
 
Yu-Gi-Oh! World Championship’in eleme turları ile ilgili bilgiler, resmi Yu-Gi-Oh! kart oyunları web sitesi ve sosyal medya kanallarının yanı sıra oyun içi bildirimler aracılığıyla duyurulacak. 
 
 
Bugünkü duyurunun yanı sıra KONAMI, Yu-Gi-Oh! kart oyununun 25. yıl dönümü projesi için özel bir tanıtım fragmanı paylaştı. Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz: 
 
 
Yu-Gi-Oh! kart oyunu 25. yaşını 4 Şubat 2024’te kutlayacak. Bugün, Yu-Gi-Oh! TCG’nin yanı sıra oyunun Yu-Gi-Oh! DUEL LINKS ve Yu-Gi-Oh! MASTER DUEL gibi dijital versiyonları tüm dünyada milyonlarca oyunsever tarafından oynanıyor. KONAMI, 25. Yıllık Düello tarihini kutlamak için 25th anniversary project’i (25. yıl dönümü projesi) 2023'te lanse edecek ve dünya çapında hatıra ürünleriyle çeşitli promosyonlar piyasaya sunacak. 
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
kart strateji turnuva
PS5 için Yeni Yazılım Güncellemesi Geliyor: Discord Sesli Sohbet ve Daha Fazlası Deliver Us Mars İnceleme Puanları: Oyuncular Beğendi mi?

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Yu-Gi-Oh! Championship Series
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız