Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Konami Roguelite Hack-and-Slash Aksiyon Oyunu GetsuFumaDen: Undying Moon'u Duyurdu

 
1987 yılında Japonya'da Nintendo Famicom sistemi için çıkış yapan GetsuFumaDen'in devam oyunu geliyor.
 
Konami ve GuruGuru, GetsuFumaDen: Undying Moon'u duyurdu.
 
13 Mayıs 2021'de PC'de erken erişime açılacak. Tam sürüm 2022'de Switch ve PC için çıkacak.
 
Oyunun erken erişim fiyatı $24.99 ve erken erişim sürümünü satın alanlara orijinal GetsuFumaDen Famicom versiyonu PC portu ücretsiz verilecek.
 
GetsuFumaDen: Undying Moon, Japon ukiyo-e sanat tarzına sahip karanlık fantezi temalı bir dünyada 2D side-scrolling roguelite hack-and-slash aksiyon RPG deneyimi sunacak.
 
Oyunun konusu kısaca şöyle: 1000 yıllık barış dolu geçen, huzurlu bir döneminin ardından, cehennemin mührü kırılıyor ve kötü ruhlar açılan geçitten dünyaya akın etmeye başlıyor. Yıkımın eşiğine gelen dünyayı kurtarmak için klanının lideri olan Getsu Fuma, cehennemin en derin çukurlarına inerek kötülüğü kökünden temizlemek zorunda.
 
Konami'de GetsuFumaDen: Undying Moon'un yapımcısı olarak görev yapan Shin Murato, düşüncelerini, "Erken erişim süreci GetsuFumaDen için bir oyuncu topluluğu oluşturmak ve oyunu mümkün olan en iyi hale getirmek için büyük bir fırsat. Bu dönemde oyunumuzun kalitesini her geçen gün daha da arttırmak adına kullanıcılarımızdan geribildirim toplamayı hedefliyoruz. Oyuncu topluluğumuzla el ele verip düzenli içerik geliştirmeleri, bug ayıklama ve oyun dengelerinde iyileştirmeye giderek oyunumuza hayat vermeyi amaçlıyoruz. Şu anda Erken Erişim’e konsantre olmuş durumdayız ama ilerleyen dönemlerde Nintendo Switch çıkışıyla ilgili daha fazla detay paylaşacağız." şeklinde belirtti.
 
"Konami ile yakinen çalışabilmek ve GetsuFumaDen’i hayata geçirmek bizim için muhteşem bir fırsat." diyen GuruGuru Direktörü Yuki Yamashita ise düşüncelerini, "Erken Erişim sürecini başlatmak, oyuncu topluluğumuzla aktif bir şekilde iletişim kurmak ve tasarıma, görselliğe ve hikâyeye olan tutkumuzu onlarla paylaşmak için sabırsızlanıyoruz. Oyuncularımızdan gelecek geri bildirimler doğrultusunda oyunumuzu geliştirmeye ve iyileştirmeye devam edeceğiz." sözleriyle ifade etti.
 
Duyuru fragmanı ile kısa oynanış kliplerine aşağıdaki oynatıcılardan göz atabilirsiniz. Steam sayfasını buradan ziyaret edebilirsiniz.
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
OlliOlli World PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One, Switch ve PC için Duyuruldu Assassin's Creed Valhalla'nın İlk Genişlemesi Wrath of the Druids Ertelendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

arman09

15.4.2021 10:54:16

0
Senin tam adın ne la _serbülent abi Senin adın batsın la xd Böyle oyun adımı olur ya hshss

BSC Misafiri

15.4.2021 04:29:19

0
Koskoca Konami bunu mu yaptı? Yanlış anlaşılmasın kötü demek istemiyorum ama ucuz indie oyunlara benziyor. Ben Konami'den büyük AAA oyunlar beklerdim. Bunu küçük bağımsız ekiplerde yapar. Bu tip indie oyunlar steamde 10tl'ye satılıyor.

mehmetalpertr

15.4.2021 00:16:24

0
quote:

Orjinalden alıntı: gamer-x Konami MGS ve Silent Hill diye markaların var hatırlatmak istedim
No Hideo No MGS.. SH de işte .. yapmaya niyetleri yok.. sinir ediyorlar insanı.

lamuarte

14.4.2021 23:54:54

0
Grafik olarak oyun ne olmak istediğini seçememiş gibi. Önde çok epik ve ağır bir grafik varken arkadaki kaplamalarda ve animasyonlar büyük dandiklikler var. İlk 2 trailerı izledim ve gözüm inanılmaz yoruldu. Ayrıca oyun akıcı değil. Bu tarz oyunları asıl zevkli yapan şey akıcılıktır. Benim pek bir umudum yok

gamer-x

14.4.2021 23:33:06

0
Konami MGS ve Silent Hill diye markaların var hatırlatmak istedim

BSC Misafiri

14.4.2021 22:57:55

0
ilgimi çekti

Zebercet

14.4.2021 22:16:25

0
Rogue türü oyunlar da amma çoğaldı. Hades başarısından sonra daha da çoğalacak bence.

BSC Misafiri

14.4.2021 22:09:19

0
2015'den beri pes dışındaki ilk oyunları olacak sanırım. Konami tam indie kafasına doğru ilerlemeye başladı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız