Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kojima'nın Sonraki Oyunu Zone of the Enders 3 Mü?


 
     Oyuncuların çoğunun aklına Hideo Kojima denilince Metal Gear serisi gelse de onun önemli oyunlarından birisi de Zone of the Enders olmuştur. Daha önceki açıklamalarında bu serinin devam edeceğini, ama sadece zamanının netleşmediğini söyleyen Kojima'dan önemli bir ipucu geldi.
 
     Metal Gear Solid: Peace Walker ile ilgili çalışmalarını bitirdiğini söyleyen Kojima, sonraki projesini düşünmeye başlamış, hatta şu an projenin ayrıntılı bölümleri olmamamasına rağmen genel olarak kafasında herşeyini bitirdiğini söylüyor.
 
    Kojima'nın sonraki projesinin yeni Zone of the Enders oyunu olduğunu düşündüren ise şu açıklaması:  "Adı, tasarımı, hikayesi, karakterleri, mekan araştırması, oyunda gözükecek mecha'lar, rol dağıtımı, görsel düzenleme, ses, başlangıç ve bitiş, ana hikaye gidişatı. Aklımda doğal olarak bir araya geliyor."
 
     Kojima'nın mecha'lardan (insanların kullandığı robotlar) söz etmesi yeni oyununun Zone of the Enders olduğunu düşünmemiz için büyük bir sebep. MGS: Rising ve Castlevania: Lords of Shadow'a danışmanlık yapan Kojima'nın bir de Resident Evil'ın yaratıcısı Shinji Mikami ile beraber projesi bulunduğu söyleniyor.
 
      Playstation 2'deki en önemli oyunlar arasında gösterebileceğimiz Zone of the Enders serisinin yeni oyunu Kojima'ya karşı yapılan "sadece Metal Gear yapıyor" eleştirilerini de dindirebilir.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak action Metal Gear ps3 xbox 360 Kojima Zone of Enders 3
Bu Hafta Çıkacak Oyunlar (12 - 17 Nisan 2010) The Conduit 2'den 3 Yeni Görsel

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metal Gear Rising: Revengeance
+ TAKİBE
AL
33 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız