Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kıyamet Sonrası Hayatta Kalma Oyunu Overland 19 Eylül'de Geliyor

 
Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Finji'nin yaptığı kıyamet sonrası hayatta kalma oyunu Overland 19 Eylül'de PC için geliyor. Buraya tıklayarak oyunun Steam sayfasına ulaşabilirsiniz. Oyunun tanıtım yazısını ve duyuru fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı: 
 
Bu sıra tabanlı hayatta kalma oyununda Amerika Birleşik Devletleri'nde kıyamet sonrası bir yolculuğa çıkan bir grup gezginle ilgileneceksiniz.. Korkunç yaratıklarla savaşın, mahsur kalanları kurtarın ve yakıt, ilk yardım çantaları ve silah gibi malzemeler için etrafı arayın. Bir sonraki durağınızın neresi olacağına karar verin.Sadece unutmayın, her eylemin sonuçları vardır. Dramatik kaçışlar, zor seçimler, o köpeğin kurtarılıp kurtarılmayacağı ve dünyanın sonu hakkında karar vermek için hazır olun. 
 
- Arabanın yakıtını sürekli kontrol et. Canavarlardan uzak dur, Sessiz ol, Dikkatli ol.
- Yüksek sesler sorun çıkarır ve hepsiyle savaşmanın yolu yok. Olabildiğince fazla yakıt al, yabancıyı kurtar ve çok geç olmadan arabaya geri dön. 
- Batı'ya; otlaklardan, dağlardan, çöllerden ve hatta daha ilginç yerlerden seyahat edin. Her seviyede; yol haritası ve karakterler rastgele oluşturulur, bu nedenle her yolculuk yenidir. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak pcgamer overland hayatta kalma strateji kıyamet sonrası steam
Amerika ve Çin Arasındaki Ticaret Savaşında Donanım Üreticileri 10 Milyar Dolar Kaybetmiş Monster Hunter World: Iceborne Diğer Oyunculara Yardım Edenleri Ödüllendirecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Overland
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız