Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kirby’s Adventure ve Super Mario Bros. 2 Önümüzdeki Hafta NES – Nintendo Switch Online'a Eklenecek

 
Nintendo, 13 Şubat'ta Kirby’s Adventure ve Super Mario Bros. 2 oyunlarının Nintendo Entertainment System – Nintendo Switch Online uygulamasına ekleneceğini duyurdu.

Nintendo Switch Online abonelerine özel olan uygulama sayesinde kullanıcılar çeşitli klasik Nintendo Entertainment System oyunlarını oynayabiliyor. Uygulama 18 Eylül tarihinde 20 oyunla çıktı ve kütüphaneye her ay 2-4 oyun ekleniyor. Kullanıcılar online oynama özelliği sayesinde hangi oyun olduğuna bağlı olarak arkadaşlarıyla rekabet edebilir (ya da co-op), ekranını paylaşabilir ve kontrolcü arasında geçiş yapabilir. Nintendo Switch Online akıllı telefon uygulaması sayesinde oyun esnasında sesli sohbet de yapılabilir.

Nintendo Switch Online aboneliği fiyatları bir ay için $3.99 USD / €3.99 / 300 yen, üç ay için $7.99 USD / €7.99 / 800 yen ve 12 ay için $19.99 USD / €19.99 / 2,400 yen.

Şubat oyunları tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Epic Games Mağazasına Yeni Bölgesel Fiyatlandırma Seçenekleri Eklendi Özgür "woxic" Eker, Lock and Load CS:GO Turnuvası Sonrasında Açıklamada Bulundu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız