Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kingdom Hearts Serisi PC için Çıktı

 
Kingdom Hearts serisi en sonunda PC'de.

Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 Remix, Kingdom Hearts HD 2.8: Final Chapter Prologue, Kingdom Hearts III ve Kingdom Hearts: Melody of Memory bugün itibarıyla Epic Games Store üzerinde satışa sunuldu.
 
Oyunların hepsi 6 Nisan'a kadar indirimli. Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 Remix %20 indirimle 239,20 TL. Diğer üç oyunun her biri %20 indirimle 295,20 TL. İndirimsiz fiyattan ön sipariş verenlere aradaki fark geri ödenecek.
 
Her bir oyunun tanıtım yazısı:
 

 
Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 Remix HD olarak yeniden düzenlenen temel bir koleksiyondur ve şunları içerir:
 
• Kingdom Hearts Final Mix
• Kingdom Hearts Re:Chain of Memories
• Kingdom Hearts 358/2 Days (HD Yeniden Düzenlenen sinematikler)
• Kingdom Hearts II Final Mix
• Kingdom Hearts Birth by Sleep Final Mix
• Kingdom Hearts Re:coded (HD Yeniden Düzenlenen sinematikler)
 
 
• Kingdom Hearts Dream Drop Distance HD: Full-HD yeniden yapım. Sora ve Riku, Usta Xehanort ile yapacakları karşılaşmaya hazırlanmak için Mark of Mastery sınavına giriyor.
• Kingdom Hearts x Back Cover (film): Serinin temelindeki Foreteller'ların gizemli hikâyesini anlatan yeni bir HD film.
• Kingdom Hearts 0.2 Birth by Sleep – A fragmentary passage – : Kingdom Hearts III'e bağlanan yepyeni bir bölüm.
 
Kingdom Hearts III + Re Mind
 
Sora, Disney Castle'daki King Mickey tarafından gönderilen iki temsilci olan Donald Duck ve Goofy ile birlikte Heartless adlı karanlık bir gücün evreni istila etmesini ve ele geçirmesini önlemeye çalışıyor. Sora, Donald ve Goofy, pozitivizm ve arkadaşlığın gücüyle büyük zorlukları aşmak ve dünyalarını tehdit eden karanlığa karşı koymak için eski ve yeni ikonik Disney-Pixar karakterleriyle bir araya geliyor.
 
Kingdom Hearts III'ün sonunda ortaya çıkan diğer hikâye olan Re Mind'ı da içerir. Bu ilave bölümde Sora, Kairi'yi kurtarmak için Keyblade Graveyard'a gidiyor ve daha önce aklının ucundan geçmeyen gerçekleri keşfediyor.
 
• Satın alımla yeni özel "Element Encoder" Keyblade
• Disney ve Pixar Dünyalarında Macera
• Keyblade'lerin Gücünü Serbest Bırak
• Mini Oyunlarla Klasik Disney Kısa Filmlerini Yeniden Yaşa
• Re Mind (DLC) Dâhil 
 
 
Kingdom Hearts'ın müziklerini daha önce hiç deneyimlemediğin bir şekilde deneyimle! Melody of Memory, 20'den fazla karakter, 140'tan fazla müzik parçası ve çevrimiçi VS çok oyunculu mod içeren bir ritm aksiyon oyunudur. Kingdom Hearts serisinden müzikleri ve anıları keşfet.

 
Duyuru fragmanı:

Bu haberin bağlantısı
URL
SnowRunner Switch'e Geliyor XIII GOG'da Ücretsiz
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

31.3.2021 15:16:20

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri kingdom hearts 3.5_remix.mp3 yok mu? bu serinin ilk ve ikinci oyunları hangisi allahını seven biri yazsın
aç wikipedia'dan bak işte niye buraya yazıp başkasından cevap bekliyorsun ki :D

gamerasi

31.3.2021 05:10:54

0
Jrpg ve indie oyunlar konusunda beğendiğim bir kişiyi burada paylaşayım. Kendisine Okami videosu sonrası oyuna şans vermem ile neyi kaçırdığımı anlamama vesile olduğu için buradan da bir kez daha teşekkür ediyorum. Pandemi öncesi Japonya da eğitim alıyordu.

Cityzens

31.3.2021 00:29:01

+1
Katiliyorum ben de bir kac senedir blocklu kendisi. Hatta komedi xbox tr de lansmani yapan 4-5 kisi de dahil herkesi blockladim ki karsima cikmasin.oyle oyun zihniyeti olmaz olsun Bir de takipcileri var sirf cok diye algoritmada youtube one cikartiyor.  Bu adamlarin bizden hicbir farki yok. Burada biz yorum yapiyoruz onlar video yapiyor. Yabanci kaynaklardan alip turkceye ceviriyor bize kattigi hicbirseyleri yok bu adamlarin.  Bir de ustune yetmezmis gibi reklamli kendilerine kanal acmislar. Ordan burdan sponsorlu videolar yapip hayatimizin o guzel zamanlarini caliyorlar.  Bunlari izleyen takipcileri de kendilerini oyun tanrisi diye dusunuyorlar. Sanki video oyun merkezi tr deymis.  Bir de yanlis bilgi veriyorlar. Kac seneden beri 2011 den sonra avrupada 70€ dan oyun sattiklarini ogrenemediler cahiller. Bu jenarasyon da 10€ zam gelince simdi de 70€ diyorlar. Asil olarak 80€ oldu ama merak etmeyin 80 demezler :)   Bu insanlar ve takipcileri yuzunden surekli 2.el ilanlari assassins creed , watch dogs gibi kalitesiz yapimlar dolu. Benim aradigim oyunu bulabilmem icin yurt disindan getirtmem gerekiyor cunku TR de yok. 2.el kisminda da assasins creed den gecilmiyor. O kadar ovdukleri sony yi anlatirken unchartedlar godofwarlae the lastofuslar diye anlatiyorlarda sony nin topu topu 13 tane studyosu var. MS nin 23 [link=https://en.m.wikipedia.org/wiki/SIE_Worldwide_Studios]https://en.m.wikipedia.org/wiki/SIE_Worldwide_Studios[/link] aralarindan 8 sene bir 3-4 tane kaliteli oyun yapiyor onlari da ballandira ballandira sony nin reklamini yapiyorlar.  Bunlardan oyun medyasi olmaz. Zaman kaybindan baska birsey degil

Adol125

30.3.2021 22:48:39

+1
O ayrı. Misal Enes. Gram oyundan anlayan biri değil. Dragon Questle ilgili dediklerini görsen "ne diyo la bu mal" dersin. Zevk meselesi beğenmeyebilir onda bir sıkıntı yok ama jrpglerle ilgili öyle saçma eleştiriler yapıyor ki tam çileden çıkmalık.

Cityzens

30.3.2021 22:32:14

+1
Yazmis olabilir ama youtube da video ve icerik olarak kisitli oldugunu degistirmiyor maalesef

BSC Misafiri

30.3.2021 20:56:40

0
kingdom hearts 3.5_remix.mp3 yok mu? bu serinin ilk ve ikinci oyunları hangisi allahını seven biri yazsın

Adol125

30.3.2021 20:41:34

0
Oyungezerden Ömer Akdağ 3'e kadar olan tüm hikayeyi yazmıştı diye hatırlıyorum.

Sp!deR

30.3.2021 18:37:48

+2

Dante

30.3.2021 18:09:23

+1
Oyun malum yerlere düşecek birazdan. Koruma yok. Deneriz bir bakalım.

Hudson51

30.3.2021 17:57:20

+1
Şu fiyatlara gel. Yemin ediyorum Square Enix'in yatacak yeri yok.

Cityzens

30.3.2021 17:52:18

+2
Melody of memory kendisi gereksiz bir KH oyunu olmus sirf SE biraz daha hayranlardan paralari goturmek icin cikmis amacsiz bir oyun. Onun disinda bu oyunlar (1,5 ve 2.8) cok eski kafada oyun oldugundan beginner modu simdiki oyun dunyasinin hard modu gibi birsey.Ama oynadigim her ani icin bu vaktimin degdigini soyleyebilirim. Ozene bezene hazirlanmis sahneler senaryo olay dizisine sahip bir seri. Bu oyundan ciktiktan sonra ubisoft gibi cop firmalarin yaptiklari oyunlar ne kadar ici bos bir bidon tursusu oldugunu hissettirdi. chains of memories gameplay yuzunden beni gercekten kaybetmisti ve o oyunu oynamak bence kolay degil. Suanki soulslike oyunlardan bile zor. Psp ve ps2 oyunlarinin hic affi yok. Bazilarinda yok ama Checkpoint yok, olanlarda bir yerde oldugunuzde oradan yarim saat oncesine atiyor. O yuzden kanser yapici nitelikte oyunlar olsada hikaye olarak cok tatmin edici bir oyun. KH2 2005 yilinda ps2 icin cikti ve oyunun kombat leveli bugun bile siritmiyor bence mukemmel degil ama bir seviye alti. Bazi insanlar gercekten ne kadar harika bir oyunun oldugunu dillendirmiyorlar bile. Tum seriyi oynayan biri olarak boyle bir paketin gelmesi cok guzel birsey. Bu oyunlarin turkceye de cevirilmesi gerekir. Olay sadece ingilizce bilmek degil cunku o denli allak bullak bir hikayesi var ki anlamak icin oyunu oynamaniz yetmiyor forumlardan da birseyler okumak zorundasiniz.Bircok insana gore final fantasy metal gear solid ve kingdom hearts serisi anlamasi en zor oyunlardan biri. kingdom hearts i anlamak icin cok cabaladim anladim hemen hemen ingilizcemin upper intermediate olmasina ragmen ama ona ragmen anlamadigim noktalar var. hatta oyun bazi seyleri bile anlatmiyor. native ingilizce konusan insanlar bile cok zorluk cekerek seriyi anladigini soyluyorlar. Ama sonucta anladiginizda tatmin oluyorsunuz. Kesinlikle turkce diline cevrilmesi lazim. Aksi taktirde anlamak icin dil kursuna gidilmeli. Isin bir de dijital kismi var. Youtube da herkes tum hikayeyi anlatmak icin video ustune video yapsin bizim TR de enis kirazoglu tarzi youtuberlar " bu oyunu cok begendim" diye anlamsiz videolar yapsin.Iste TR de oyun kulturu boyle Yine Youtubeda ersin kilic dan baska bu oyunla ilgili content hazirlayan da gormedim. Arama yapiyorsun o cikiyor bu cikiyor bakiyosun takipcilerine milyonlarca ama yok. Ne video var ne adam gibi inceleme. TR deki oyuncu kitlesinin bu denli youtuberlar tarafindan oldukca dar gozle bakilmasi bizim gidip tekno marketlerden niye final fantasy7 remake persona5 royal gibi harika oyunlari alamadigimiza isaret olsa gerek. Ver codu , fifa yi , gta yi. KH i kim ne yapsin? Hayir bu aksam bezelye yemiycekler cunku hergun makarna yemekten hoslaniyorlar :) bir de onlarin onlarin takipcileri var dusunun

BSC Misafiri

30.3.2021 17:12:38

+2
fiyatlara bak ya vallahi ağlayacağım şimdi
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız