Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"Kingdom Hearts III Yapım Aşamasında"

Square Enix ve Disney'den pek çok karakter Kingdom Hearts evreninde buluşuyor.
    
     BBS Ultimania'ya açıklamalar yapan oyunun yapımcı koltuğundaki isim Tetsuya Nomura yarın PSP için çıkış yapacak olan Kingdom Hearts : Birth by Sleep'den detaylar vermekle kalmadı, yeni KH oyunlarının yolda olduğunu ve Kingdom Hearts III'ün Final Fantasy XIII'ye bağlı olacağını belirtti.
 
     Kingdom Hearts III'ün kesinlikle PS3'de geliştirilmesinin planlandığını açıklayan Nomura, sırada ki Kingdom Hearts oyununun beklenen 3. oyun değil başka bir Kingdom Hearts olacağınıda sözlerine ekledi. 
 
     Gelecek olan Kingdom Hearts III ise serinin son oyunu olmayacak ve serinin kahramanı Sora Kingdom Hearts evreni sona erene kadar olduğu yerde kalacak. Ancak yapımcı ekip bu yıl içerisinde pek çok ana karakterin önderlik ettiği bir hikaye ile yeni bir Kingdom Hearts oyununun sinyallerinide verdi. Nintendo Wii için olası bir Kingdom Hearts duyurusu bizi şaşırtmasın. Zira dedikodu lar bir süre önce gündemi uzun süre meşgul etmişti.



 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Kingdom Hearts 3 Square Enix playstation 3 nintendo wii birth by sleep Kingdom hearts
Clash of the Titans'tan Yeni Görüntüler "Natal'de Alan Sınırlaması Yok"

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Kingdom Hearts 3
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız