Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kingdom Hearts III DLC'si Re:Mind'ın Fragmanı 9 Eylül'de Gelecek

 
25 Ocak 2019'da Asya'da , 29 Ocak 2019'da ise Kuzey Amerika ve Avrupa'da piyasaya sürülen Kingdom Hearts serisinin son oyunu Kingdom Hearts III'ün, Re:Mind DLC'sine ait fragman 9 Eylül'de yayınlanacak. Duyuruya göre indirelebilir içerik olarak sunulan bu DLC'nin kış aylarında gelmesi bekleniyor.
 
ReMIND adlı ek senaryo, sınırlı bölüm ve boss'lar, gizli bölüm ve boss'lar içerecek ve oyunun Japonca versiyonda İngilizce dil seçeneği bulunacak. İngilizce versiyonda Japonca dil seçeneğinin bulunup bulunmayacağı hakkında bir açıklama yapılmadı.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı: 
 
İyimserliğin ve dostluğun gücü sayesinde Sora, Donald ve Goofy hem eski hem de yeni ikonik Disney Pixar karakterleriyle güçlerini birleştirerek büyük zorlukların üstesinden geliyor ve dünyalarını tehdit eden karanlığa karşı mücadele ediyor.

Disney ve Pixar Dünyalarında Macera

Disney evrenine yayılan bir maceraya çıkın: Heartless istilasından korumak için Disney-Pixar dünyalarına yolculuğa çıkıp Toy Story, Big Hero 6, Tangled, Hercules ve diğerlerindeki kahramanlarla arkadaş olun ve onlara katılın.

Keyblade'lerin gücünü açığa çıkarın

Güçlü Keyblade şimdi yeni saldırılar, hareketler ve animasyonlarla ek biçimlere dönüşebiliyor. Oyuncular birden çok Keyblade taşıyabilir ve farklı temalı Keyblade'ler ile saldırıları birleştirebilirler.

Sihirli bir dünyanın içine girin

Heartless'la savaşmak için görsel anlamda muhteşem, güçlü büyüler yapın. Disney-Pixar arkadaşlarınızı ziyaret edin ve onlarla iş birliği yaparak desteklerini alın. Tümüyle yeni "Çekim Unsurlarını" kullanarak luna parktan esinlenilen çekim unsurlarını çağırıp mücadelenin yönünü değiştirin. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Kingdom Hearts 3 Square Enix PS4 Xbox One
StarLadder Major 2019'da Playoff Karşılaşmaları Belirlendi! Yakuza 7'nin Değişen Dövüş Sisteminde Hala Bisikleti Silah Olarak Kullanabileceğiz

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Kingdom Hearts 3
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız