Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kingdom Come: Deliverance ‘From the Ashes’ DLC'si 5 Temmuz'da Çıkacak

 
   Kingdom Come: Deliverance'ın ilk indirilebilir içeriği ‘From the Ashes’ 5 Temmuz'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak, geliştirici Warhorse Studios twitter üzerinden duyurdu.
 

Kingdom Come: Deliverance’ın ilk DLC paketi ile tamamen yeni bir macera türüne şahit olacaksın! Sıfırdan bir köy inşa etme ve yeni bir yerleşim yeri kurmanın nasıl bir duygu olduğunu bizzat deneyimleme fırsatına sahipsin. Yeni atanmış bir kral temsilcisi olarak hangi yapıların inşa edileceğine ve kimlerin köye kabul edileceğine karar vermeli ve ayrıca köylüler arasında yaşanan sorunları da çözmelisin. Her yapı özgün ve kendi geliştirmelerine, malzeme ve iş gücü ihtiyaçlarına sahip olduğu için bazı zorlayıcı kararlar vermek zorunda kalacaksın. Bir kral temsilcisi olmak kolay iş değildir, ama yine de yoğun bir günün ardından biraz eğlenme fırsatı bulunabilir. Yeni atlardan birine atlayıp bir gezintiye çık, yerel handa deneyimli oyunculara karşı biraz zar at, çarpışma meydanında yetenekli rakiplere karşı yeteneklerini test et veya konforlu bir şekilde döşediğin evinde dinlen.

 
   Kingdom Come: Deliverance'ın indirilebilir içerik yol haritasına buradaki haberden göz atabilirsiniz.

   Geçtiğimiz hafta yayınlanan From the Ashes fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak wccftech kingdom come kingdom come deliverance pc xbox one ps4 rpg open world 2015 mafia mafia 2 ArmA
Fallout 76'da Çapraz Platform Desteği Olmamasının Sebebi Sony NBA 2K19 Standard Edition Kapak Yıldızı Giannis Antetokounmpo
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Tristan23

12.8.2018 15:02:32

0
DLC satın aldım ama aktif edebilmem için Sir Divish ile konuşmam gerekiyor. Adamın yanına gittiğimde konuşma seçeneği çıkmıyor malesef. Neden böyle oluyor, bu sorunu yaşayan var mı benim gibi?

BR9

3.7.2018 21:08:11

0
5 Temmuzda çıkacak fakat biz bunu nereden satın alıyoruz anlayamadım? Halen bir fiyat yok ortada. Türkçe yama ile ilgili hiçbir bilgi yok.

BSC Misafiri

2.7.2018 20:05:47

0
quote:

Orjinalden alıntı: BlackLead bu dlc ana oyuna entegre mi olacak? Ana oyununun sonunun devamı mı olacak? Yoksa ayrı bağımsız bir bölüm mü olacak ana oyundan farklı
Yan görev misali gidip yaşayacağımız bir bölge olacak. Sonun devamı ile ilgili zerre belirti yok bu dlc'de.

BlackLead

2.7.2018 19:53:20

0
bu dlc ana oyuna entegre mi olacak? Ana oyununun sonunun devamı mı olacak? Yoksa ayrı bağımsız bir bölüm mü olacak ana oyundan farklı
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Kingdom Come: Deliverance
+ TAKİBE
AL
56 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız