Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

King of Seas Mayıs'a Ertelendi

 
Geliştirici 3DCloud, 18 Şubat'ta çıkması planlanan King of Seas'i Mayıs ayına erteledi.

Korsan temalı aksiyon rol yapma oyunu Mayıs'ta PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam) için çıkacak ve $24.99 / £24.99 / €24.99 fiyattan satışa sunulacak.

3DCloud ayrıca oyunun yayıncılığını üstlenmesi için Team17 anlaştığını duyurdu.

Yayıncılık anlaşması oyunun oynanış kalitesinin artırmak ve Almanca, Fransızca, İspanyolca ve Çince dahil ek diller eklemek için kaynak sağlayacak.
 
King of Seas oyuncuları korsanlar, deniz savaşları, gizli hazineler ve kayıp adalarla dolu destansı bir yolculuğa çıkaracak. Babasının ölümünün intikamını almaya yemin etmiş bir korsanın rolünü üstleneceğiniz oyun prosedürel olarak oluşturulmuş bir dünyada geçecek. Yeni bir campaign başlattığınızda oyunun motoru her defasında keşfedebileceğiniz yeni bir dünya sunacak. Dinamik oyun dünyası yapısı her eyleminize tepki verecek ve sizi stratejinizi değerlendirmeye ve karşılaştığınız zorluklara uyum sağlamaya itecek.
 
Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
King of Seas 3DClouds korsan temalı aksiyon rol yapma oyunu
Epic Games Store'da İlkbahar Vitrin İndirimi Başladı Werewolf: The Apocalypse – Heart of the Forest 24 Şubat'ta PS4 ve Xbox One'a Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
King of Seas ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız