Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Killzone Mercenary'ye PlayStaiton TV Desteği Geldi


      Bildiğiniz gibi PlayStation TV ile bazı PlayStation Vita oyunlarını Dualshock 4 desteği ile televizyonlarınızda oynayabiliyorsunuz. PlayStation TV desteği bulunan oyunlar arasına eklenen son oyun PS Vita'ya özel olarak çıkmış Kilzone: Mercenary oluyor.
 
        Bahsettiğimiz bu PlayStation TV ve DualShock 4 desteği oyunun yeni güncellemesi 1.11 ile gerçekleşiyor. Sony oyunun DualShock 4 için başarılı bir şekilde optimize edildiğini, böylece PlayStation Vita ve PlayStation TV üzerinden oynayan oyuncular arasında haksızlık olmayacağını söylüyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak playstation.com ps vita sony killzone sce guerilla killzone mercenary sony computer entertainment vita fps
South Park Pinball'un Çıkış Videosu Yayınlandı Nintendo 3DS'in Yeni Temaları Gün Yüzüne Çıktı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

İdrak İstimlak

17.10.2014 07:56:46

0
quote:

Orijinalden alıntı: genceromur [html]<center><img src='http://www.bolumsonucanavari.com/ires.aspx?imgtype=news&id=72018&rs=550x250' /></center><br/><br /><div>      Bildiğiniz gibi PlayStation TV ile bazı PlayStation Vita oyunlarını Dualshock 4 desteği ile televizyonlarınızda oynayabiliyorsunuz. <strong>PlayStation TV desteği bulunan oyunlar arasına eklenen son oyun PS Vita'ya özel olarak çıkmış Kilzone: Mercenary oluyor. </strong><br /></div><div> </div><div>       <strong> Bahsettiğimiz bu PlayStation TV ve DualShock 4 desteği oyunun yeni güncellemesi 1.11 ile gerçekleşiyor. </strong>Sony oyunun DualShock 4 için başarılı bir şekilde optimize edildiğini,<strong> böylece PlayStation Vita ve PlayStation TV üzerinden oynayan oyuncular arasında haksızlık olmayacağını söylüyor. </strong><br /></div><div> </div><br/>
[/html]
Başlık hatalı olmuş...

BSC Misafiri

16.10.2014 22:20:49

0
Dualshock 4'te oynayanlar daha avantajlı bence herneyse en azından PC'de ki gibi büyük adaletsizlikler olmuyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Killzone Mercenary
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız