Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kill It With Fire 13 Ağustos'ta PC için Çıkacak

 
Yayıncı tinyBuild ve geliştirici Casey Donnellan Games, örümcek avlama birinci şahıs aksiyon oyunu Kill It With Fire için çıkış tarihi verdi.

13 Ağustos'ta PC (Steam) için çıkışını gerçekleştirecek.

Oyunun yeni ve daha büyük demosu Kill It With Fire: Heatwave 17 Temmuz'da yayınlanacak. İlk demo Kill It With Fire: Ignition şu anda ulaşılabilir durumda.
 
Oyun hakkında:
 

İnsanoğlunun en eski ve ölümcül düşmanı, örümcekler. Lisanslı bir Kill It With Fire imhacısı olarak karşılık verme zamanı! Cephaneliğini topla ve bu sekiz bacaklı tehdidin peşinde zaman, mekan ve banliyöde yolculuk et, bu sıraya göre gitmek zorunda da değilsin.
 
Örümcekleri alt etmek için onların tek zayıflığını kullanmalısın: ATEŞ. Ya da mermiler. Ya da patlayıcılar, ninja yıldızları, bir şeylerle ezmek... Aslında neredeyse her şey. Ancak bu her şeyin kolay olacağı anlamına gelmiyor. Önce örümcekleri bulman gerek. Avını, yüzlerce saklanma yeri içerisinde bulmak için son teknoloji eklem bacaklı takip teknolojisini kullan. Sonrasında her şeyi ateşe ver ve bu bitince de örümceği tavayla parçala. Kesin sonuç almanın tek yolu bu. 

 
Çıkış tarihi duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kill It With Fire tinyBuild Casey Donnellan Games örümcek avlama birinci şahıs aksiyon oyunu
Batmakta Olan Bir Gemide Geçen Korku Oyunu Under için Oynanış Fragmanı ve Videosu Yayınlandı Call of Duty: Modern Warfare ve Warzone'un Border War Kostümü Yeniden Adlandırıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Kill It With Fire
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız