Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kholat Steam'de Ücretsiz

 
Sean Bean'in anlatıcılığını yaptığı korku keşif oyunu Kholat Steam'de kısa bir süreliğine ücretsiz oldu.

İlgilenenler Steam sayfası üzerinden oyunu yükle diyerek kütüphanesine ekleyebilir.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

En popüler İngiliz aktörlerinden biri olan Sean Bean'in anlatıcılığını yaptığı ve Unreal Engine 4 oyun motorunu kullanan Kholat, korku unsurları taşıyan bir keşif oyunu; esin kaynağı ise Dyatlov Geçidi Vakası olarak bilinen gerçek bir olay – dokuz Rus kayakçının, sayısız doğrulanmamış hipoteze yol açan ölümü. Oyuncu, gerçekte ne olduğunu bulma göreviyle, doğrudan Ural Dağları'nın misafirperver olmayan, uçsuz bucaksız manzarasına dalacak. Olaylar geliştikçe, beklenenden de fazla spekülasyonla karşılaşabilirsiniz...
 
Dyatlov Geçidi Vakası, 1959 kışında meydana gelmiş, gerçek bir olaydır. Dokuz kayakçı, Ural Dağlarının kuzey kısmında sonu ölümle biten bir geziye çıkmıştı. Keşif gezisi personelinin cesetleri, Kholat Syakhl eteklerine saçılmış halde bulundu.

Rus makamları, "bilinmeyen zorlayıcı bir gücün" ölümlere yol açtığını belirterek davayı kapattılar.
 
Oyun, "En İyi Hikaye/Hikaye Anlatma" ve "En İyi Masaüstü/İndirilebilir" alanlarında "GameConnection Europe 2015" ödülü kazandı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Steam
Observer Switch için 7 Şubat'ta Çıkacak WePlay! Lock and Load CS:GO Turnuvasında Playoff Karşılaşmaları Belirlendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

deadlight54

3.2.2019 12:03:28

0
Yabancı kaynaklarda infrasound olarak geçiyor. Rüzgar bir ses oluşturuyor ve dağcıların psikolojisini altüst edip paniklemelerine yol açıyor. Bu olay hakkında ortaya atılan bir teori sadece. Tabi gerçekte neler yaşandı, bilemeyeceğiz.

alsndnz

3.2.2019 07:14:26

0
bi yerde okudugum kadariyla ruzgardan supersonik bir ses olusmasiyla dagcilari delilige surukleyen bi mevzu vardi iste delirip kamptan ayrilip garip hareketler yapiyorlar ama tabi %100 dogru mudur bilinmez aklima netflixin the ritual adindaki filmi geldi gene.

deadlight54

3.2.2019 00:07:05

0
Benim için Dyatlov Geçidi Vakası, dünya üzerindeki en garip ve ürkütücü olaylardan biridir. Bu olay hakkında sayısız fantastik komplo teorileri hala mevcut. Uzaylılar, gizli silah deneylerinden tut, dağda yaşayan koca ayağa kadar fantastik tahminler var. Şu zamana kadar bu olaya mantıklı bir sonuç çıkmadı. Bir arkadaş yorum olarak, olayın tekrardan soruşturmaya açıldığını yazmış. Bu olayın sonucunu merakla takip edeceğim ama mantıklı bir sonuç çıkacağını pek sanmıyorum. Bu arada oyununu oynamayı çok isterim, her ne kadar korku oyunlarıyla aram pek iyi olmasa da.

:::LOSTPLANET:::

2.2.2019 22:41:51

0
Bu internet adresi ile başlayan bir hata veriyor steam sabah da mobilden denemiştim.Aynı hatayı veriyor eklemiyor sepete.Pcde de aynı hatayı verdi şimdi.

CILGIN_TURK_96

2.2.2019 16:30:54

+1
haber için teşekkürler

BSC Misafiri

2.2.2019 14:56:04

0
Bugün olayın hem yildönümü hem de soruşturma tekrardan açıldı. Bunun şerefine oynamak güzel olur.

Jack Rabbit Slims

2.2.2019 10:51:52

+1
https://tr.sputniknews.com/rusya/201902011037433424-gizemli-dyatlov-gecidi-vakasi-yeniden-sorusturma-baslatildi/ Dyatlov Geçidi Vakası'nda da dün tekrar soruşturma açıldı, muhtemelen oyunu da bunun üzerine bedava yaptılar.

BSC Misafiri

2.2.2019 09:41:41

0
Hemen kaptım teşekkürler. Çok öven vardı da pek niyet etmemiştim. Şimdi hesabıma ekledim kesin oynarım artık :) Tabii önce RE2 yi bitireyim taze taze :D:D:D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız