Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kevin Conroy Başka Bir Arkham Oyunu Çıkmayacağını Söylüyor

 
   Batman'i seslendiren kişi olan Kevin Conroy, Nashville'de gerçekleşen Wizard Comic Con etkinliği esnasında Arkham serisinin geleceği hakkında sorulan bir soruya yanıt verdi ve Kevin Conroy, başka bir Arkham oyunu için herhangi bir plan olmadığını belirtti. 
 
   Kevin Conroy,

"Başka bir tane daha yapmayacaklarına inanamıyorum, ancak yapmayacaklar. Şaşırtıcı değil mi? Bu oyunlardan tam anlamıyla milyarlarca dolar kazandılar, ancak hayır, başka bir oyun yapma planı yok. Üzgünüm."
 
   Rocksteady daha öncesinde yaptığı bir açıklamada da Batman: Arkham Knight'ın üçüncü ve son oyun olduğunu net bir biçimde belirtmişti.
 
   Bir ihtimal, söylentilerde olduğu gibi, Warner Bros. Interactive Entertainment'in kendi stüdyosu olan WB Games Montréal bağımsız bir Batman oyunu yapabilir. WB Games Montréal daha öncesinde Batman: Arkham Origins'i geliştirmişti ve oyunda Batman / Bruce Wayne karakterini Kevin Conroy seslendirmemişti. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Rocksteady Batman Batman Arkham Arkham Knight PC PS4 Xbox One Warner Bros
NBA 2K18'de Euroleague Takımları Bulunmayacak Bayonetta ve Vanquish Paketi Üç Farklı Perakendecide PS4 ve Xbox One için Listelendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-BB2CECC18

12.9.2017 09:15:38

0
Batman oyunu çıkar elbet bir daha gelmeyecek diye bir şey söz konusu dahi olamaz. Sadece geç çıkar ama yinede çıkar. Seriye ara vermişler belliki arkham knight ın sorunları yüzünden normaldir uzun süre batman oyunu görmeyiz.

BSC Misafiri

11.9.2017 19:37:07

0
quote:

Orjinalden alıntı: MALTHAEL Henüz Arkham Knight ı oynamadım ilk oyunları %100 yapmaya çalışıyorum . Ancak tadında bitiriyorlarsa bu güzel bir şey . Sakız gibi uzatmalarını istemem . Farklı karakterlere yoğunlaşabilirlerse güzel olur . Spiderman ı SONY yapıyor PC kanadında bu karakteri görmek isterdim ama SONY iyi bir iş çıkartacaktır . Bu adamlardan ben karanlık atmosfere sahip yeni bir oyun yapmasını istiyorum . Hikayenin ön planda olduğu MP nin olmadığı doyurucu bir oyun bekliyorum .
O dediğinde para etmiyor işte hocam dinleri imanları mp ve satılacak skinler sandıklar olmuş. Pubg pubg diye ölüp bitiyor elalem.. Haberleri yok kendi fişlerini çektiklerinin. sadece SP yaparlarsa da DLC ye boğacaklar oyunu 1 yıl sonra deluxe ü vs si çıkacağızda çalınmamış tam içeriklisi oynayacağız.. Ölme eşeğim ölme.

BSC Misafiri

11.9.2017 19:36:47

0
quote:

Orjinalden alıntı: mevsres COD gibi gereksiz seriler yıllarca devam ederken, böyle kaliteli serilere neden son verilir anlamıyorum. Batman serisi oyunlar, Metro serisi oyunlar vs bunlar gerçek senaryo odaklı oyunlardır, artık Multiplayer görmekten sıkıldık, biraz da senaryo lazım.
Böyle seriler COD gibi zırt pırt çıkmayıp tadında bittikleri için kaliteliler zaten.

Hoid

11.9.2017 15:08:37

0
Henüz Arkham Knight ı oynamadım ilk oyunları %100 yapmaya çalışıyorum . Ancak tadında bitiriyorlarsa bu güzel bir şey . Sakız gibi uzatmalarını istemem . Farklı karakterlere yoğunlaşabilirlerse güzel olur . Spiderman ı SONY yapıyor PC kanadında bu karakteri görmek isterdim ama SONY iyi bir iş çıkartacaktır . Bu adamlardan ben karanlık atmosfere sahip yeni bir oyun yapmasını istiyorum . Hikayenin ön planda olduğu MP nin olmadığı doyurucu bir oyun bekliyorum .

Guest-2C5CD639E

11.9.2017 14:25:10

0
tüm Batman oyunlarını zevkle oynadım, gelmemesi üzdü şuan aslında başka bir DC Çizgi roman yapsalar çok güzel olur. Aklıma hep Constantine gelir keşke Keanu Reeves ile anlaşsalar mükemmel olurdu.

CheKD

11.9.2017 10:52:21

0
DC'nin Dark Universe'ini konu alan bir Constantine oyunu yapsalar çok güzel olur.

dark_hell_86

11.9.2017 10:50:15

0
Constantine yapsınlar ya da başka bir DC karakterini de yapabilirler. Batman son oyunla birlikte artık hafiften bayık bir tat vermeye başladı.

2K

11.9.2017 10:49:26

0
WB para kazandığı için bir şekilde Batman oyunlarına devam edecektir ki bende görmek isterim yeni oyunları ama Arkham Origins çok başarılı bir oyun değildi.

BSC Misafiri

11.9.2017 10:45:10

0
quote:

Orjinalden alıntı: mevsres COD gibi gereksiz seriler yıllarca devam ederken, böyle kaliteli serilere neden son verilir anlamıyorum. Batman serisi oyunlar, Metro serisi oyunlar vs bunlar gerçek senaryo odaklı oyunlardır, artık Multiplayer görmekten sıkıldık, biraz da senaryo lazım.
Hocam 98 tane Batman yok ki seri tam hız devam edip her kasım ayında çıksın. CoD da yarta bi gebeş sal oyuna mantığı var. Arkham serisinde herkes kült ve baboş karakter. Beyond batman eklenmez yani :)

PlayerX

11.9.2017 10:37:49

0
Bir Origins oyunu gelir mi bilmiyorum ama Arkham Knight finalinden sonra devamının gelmeyeceği kesindi.

Ustanak

11.9.2017 10:14:38

+1
Çıkmasın zaten. Şahane bir final yaptık (%100 olduğunda oyun).
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Üstüne eklemek saçma olur. Çok çok Arkham Begins vs yaparlar. İlk batman olduğu anlar (Orgins den önce eğitim vs aldığı zamanlar) konu alınır ki o da tutar mı ya da böyle bir riske girer mi yapımcı bilemem.

mevsres

11.9.2017 09:05:21

+8
COD gibi gereksiz seriler yıllarca devam ederken, böyle kaliteli serilere neden son verilir anlamıyorum. Batman serisi oyunlar, Metro serisi oyunlar vs bunlar gerçek senaryo odaklı oyunlardır, artık Multiplayer görmekten sıkıldık, biraz da senaryo lazım.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Batman: Arkham Knight
+ TAKİBE
AL
93 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız