Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Keiji Inafune'den Yaiba Geliyor!


   Başta Mega Man olmak üzere Resident Evil, Onimusha ve Dead Rising gibi önemli oyunların yapımında yer alan Keiji Inafune, yeni bir oyun üzerinde çalıştığını resmen duyurdu.
 
    Geçtiğimiz dönemlerde Capcom'dan ayrılan ve sonra kendi kurduğu Comcept adlı stüdyoda oyun geliştirmeye devam eden Inafune, ilk duyurduğu oyunu The Island of Dr. Momo'nun ardından Yaiba adında bir zombi oyununun geleceğini belirtti.
 
     İlk olarak baktığımızda bir zombi oyunu diyebileceğimiz Yaiba, temelde büyük farklılıklar içeriyor. Tamamen Cell Shaded teknolojisiyle hazırlanan oyunda ana kahramanımız bir ninja. Yani bu oyunda toplarla tüfeklerle değil, kılıçlarımızla zombi avlayacağız.
 
     Yapım hakkında şu an için çok fazla bilgi bulunmuyor. Ne platformları ne de çıkış tarihi tam olarak netleşmiş değil. Yine de aşağıdaki duyuru videosunu izleyerek aşağı yukarı bir fikir edinmeniz mümkün.

Bu haberin bağlantısı
URL
ninja gaiden z zombi keiji inafune playstation 3 xbox 360 nintendo wii u tecmo team ninja hack'n slash ninja gaiden z yaiba
Uplay'e Üçüncü Parti Oyunlar da Gelebilir Assassin's Creed III'e Yeni Tanıtım Videosu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Yaiba: Ninja Gaiden Z
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız