Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kehanet Online'da Savaş Çanları Çalıyor


     Ekim 2011'de açık betaya girerek Türk oyuncu kitlesiyle buluşan Kehanet Online, Ocak ayından sonra Mart ayında da yeniliklere devam ediyor! Günümüz ücretsiz MMORPG oyunlarında bulunmayan sistemlerle MMORPG türündeki diğer oyunlardan bir adım öne çıkan Türkiye'nin ilk Anime MMORPG oyunu olan Kehanet Online, ilk güncelleme paketini 18 Ocak'ta oyuncuları için yayınlamıştı. Vata'ların yükselişi isimli yamayla birlikte, yeni diyarlar, yeni zindanlar, yeni sınıflar, yeni binekler, yeni hizmetkarlar ve yeni sistemler oyuncularla buluşmuştu.

     28 Mart'ta gelen Savaş Çanları isimli yeni yama ile birlikte ise oyuncuları yeniden şaşırtacak yenilikler Kehanet dünyasındaki yerini aldı. Yama ardından Canlı Arena ve Kale Savaşları sistemleri oyuncuların aldığı heyecanı 2 katına çıkaracak. Canlı Arena sisteminde, oyuncular Canlı Arena alanına giriyor ve ardından bu alana oyunda bulunan üst seviye canavar dalgaları geliyor. Oyuncular bu dalgaları öldürdükçe yeni gelen dalgalar daha da güçleniyor. Alanda 30 bölge (dalga) bulunuyor ve 10. 20. ve 30. dalgalarda Baş Düşmanlar geliyor. Oyuncular bu Baş Düşmanları öldürdüklerinde hazine sandıklarının sahibi oluyorlar.
 
 
      Diğer etkinlik adı ise Kale Savaşları. Bu etkinlikle birlikte Kehanet dünyasındaki Naiti Şehri, Abadon Rıhtımı ve Kader Kanyonu'nun Güneyi bölgeleri Lonca savaşlarına sahne oluyor ve Loncalar şehirleri almak için birbirleriyle mücadeleye giriyorlar. Düşmanlarıyla bir bir savaşan loncalar şehirlere sahip olmak için, kendilerini büyük savaşların içinde buluyorlar.
 
     Devamında kazanan Lonca bu şehrin sahibi oluyor ve adını Kehanet diyarına kazıyor.

     Öte yandan oyuncular artık Savaş Alanlarında düşmanlarını öldürerek artırdığı Erdem Puanlaryla sıralamaya girecekler ve bunun için de birbirleriyle mücadelede olacaklar. Oyuncular bu sıralamaya hem oyundan hem de Kehanet Online Resmi sitesinden ulaşabilecekler.

     Kehanet Online Resmi sitesi: http://www.joygame.com/kehanet/
 
Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kehanet Joygame MMORPG PC
Atlus'tan 10 PSP Oyununda Kalıcı İndirim Assassin's Creed III'ten 10 Yeni Görsel

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Kehanet Online
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız