Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kaykay Oyunu Session'ın Xbox One Sürümünden Yeni Bilgiler 19 Şubat'ta Paylaşılacak

 
17 Eylül 2019'da PC için piyasaya sürülen kaykay oyunu Session'ın Xbox One sürümünden yeni bilgiler yakın zamanda gelecek gibi duruyor. Oyunun geliştirici stüdyosu Crea-ture Studios, Twitter üzerinden yeni güncelleme ile ilgili bir Tweet paylaştı.
 
Session'ın Xbox One sürümü 2018 yılında E3'te duyurulmuştu ancak ertelemeler yüzünden, oyunun Xbox One sürümü hala yayınlanmadı. Twitter'dan paylaşılan Tweet'e göre oyuna dair sonunda yeni şeyler öğreneceğiz. Tweet'te yazana göre 19 Şubat'ı beklememiz gerekiyor. Durum güncellemesini sizlere yine Bölüm Sonu Canavarı üzerinden yapacağız. Steam sayfasına da buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 
Altın kaykay döneminden ilham alan Session'ın temel amacı, kaykayın gerçekte ne olduğunu deneyimlemektir; yaratıcılığınızı ifade etmekten başka bir hedefin olmayacak ve bir karakteri canlandırmayacaksınız sadece kendiniz olacaksınız. Dünyanın en efsanevi noktalarında kaykay sürmeye hazırlanın. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DualShockers Sesion Kaykay Oyun Xbox One PC
Riot Games Türkiye Direktörü Erdinç İyikul: Türk oyuncusu sonuç odaklı Nvidia, Cyberpunk 2077 Temalı Yeni Bir Ekran Kartı Çıkaracak Gibi Duruyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Session
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız