Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kaykay Oyunu Session'a Skate 3 Benzeri Bir Kontrol Sistemi Eklenecek

 
 
Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Crea-ture Studios'un yaptığı kaykay sürme oyunu Session'ından yeni bilgiler paylaşıldı. Geçtiğimiz günlerde oyunun Xbox One versiyonundan haberler için 19 Şubat'ı beklemeniz gerektiğini söylemiştik. Ancak paylaşılan bilgiler çok da beklenene değdi diyemeyiz.
 
17 Eylül 2019'da PC için piyasaya sürülen kaykay oyunu Session'ın Xbox One versiyonu, son ertelenmeden sonra hala bir çıkış tarihine sahip değildi. Twitter'dan 19 Şubat'ı beklememiz gerektiği söylendi ama yine net bir çıkış tarihi öğrenemedik. En azından bir aralık verildi diyebiliriz ama. Oyunun Xbox One versiyonunun ilkbahar aylarında çıkması bekleniyor.
 
Ayrıca yeni bir güncelleme ile oyunun PC versiyonuna yeni bir kontrol sistemi ekleniyor. Bir başka kaykay oyunu Skate 3'ün en çok takdir kazanan özelliği yani kontrol özelliği Session'a geliyor. Direkt olarak aynısı değil ancak açıklamaya göre, Skate 3 benzeri bir kontrol sistemi son güncelleme ile birlikte Session'a eklenecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Sesion Kaykay Oyun Xbox One PC
Günün Haberleri (19 Şubat) LCS 2020 Bahar Mevsimi 4. Hafta Karşılaşmaları Oynandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Session
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız