Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kaykay Oyunu Session İçin Kickstarter Kampanyası Başlatıldı


     2000'li yılların başında Tony Hawk oyunlarıyla oyun dünyasını kasıp kavuran kaykay oyunlarından sonraki dönemlerde çok fazla ses alamamıştık. Yakın geçmişteki Skate serisi ve son olarak Tony Hawk Pro Skater 5 faciasının üzerine yeni ve sağlam bir kaykay oyunuyla tanışmayalı epey zaman olmuştu. Şimdi bu durumu tersine çevirebilecek bir oyunla karşı karşıyayız. Session.

     Geçtiğimiz günlerde demosu yayınlanan oyun için şimdilerde ise Kickstarter üzerinden bir bağış kampanyası başlatıldı. 62,992 $ olarak belirlenen bağış hedefine 28 gün kala 51,018 $ bağış toplanmış durumda. Yani nerdeyse ilk günlerden belirlenen hedefe ulaşılmış gözüküyor. Tony Hawk serilerinden farklı olarak daha gerçekçi fizik animasyonlar ve kaykay hareketleri barındıran oyunun geliştirme aşamasında kontrol şemasına vurgu yapılıyor. Geçmişteki kaykay oyunlarından farklı ve özgün bir deneyim sunmayı amaçlayan Session'da ayrıca Video Creation Tools isimli bir özellik bulunacak. Böylece tıpkı profesyonel kaykaycıların internette dolaşan videoları gibi hareketlerinizi kaydedebileceksiniz. Gece gündüz döngüsüne de sahip olacak oyunun kontrol şeması ve içeriğiyle alakalı detaylı görüntülere Kickstarter sayfası üzerinden ulaşabilir ve bağışta bulunabilirsiniz.

     Oyunun tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 PC
Gran Turismo Sport'un Yeni İçerikleri 27 Kasım'da Oyuncularla Buluşacak Hitman'in Xbox One X Güncellemesi Oldukça Etkileyici

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PC
+ TAKİBE
AL
99 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız