Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kathy Rain Steam'de Ücretsiz

 
Whispers of a Machine geliştiricisinin oyunu Kathy Rain PC kullanıcıları için kısa bir süreliğine ücretsiz oldu.

İlgilenenler Steam üzerinden oyunu ücretsiz olarak edinebilir. Oyun bu akşam saat 20:00'a kadar ücretsiz dağıtılacak ve bu saatten önce kütüphanenize eklediğiniz takdirde oyun sizde kalacak.
 
Kathy Rain 90'larda geçen bir point-and-click adventure oyunu. Oyun, yakın zamanda hayatını kaybeden büyükbabasının gizemli ölümünü araştırırken kendisini sıkıntılı geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalan gazetecilik öğrencisi Kathy Rain'in hikayesini anlatıyor. Oyun 320x240 (4:3) çözünürlükle piksel sanatı grafikler, 4000'den fazla satır diyolog, Wadjet Eye Games'ten Dave Gilbert tarafından yönetilen tam İngilizce seslendirme, orijinal soundtrack, 40'tan fazla elle çizilmiş ortamlar ve tüyler ürpertici bir konu ile ilgi uyandıran bir hikaye anlatımı sunuyor.
 
Kathy Rain ilk olarak 5 Mayıs 2016'da çıkış yapmıştı. Şu anda PC ve Mac'in yanı sıra iOS ve Android cihazlar üzerinde de ulaşılabilir durumda. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC GAMER Kathy Rain point and click macera adventure dedektif oyun
1907 Fenerbahçe Espor LoL Takımından Ayrılık Haberi! God of War 1'in Yönetmeni Tek Oyunculu Korku Oyunu Üzerinde Çalışıyor

BSC Misafiri

7.5.2019 15:26:04

0
Valla hiç bir şeye benzemiyor ama bedava sirke deyip ekledim kütüphaneye..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Kathy Rain
SON GÜNCELLEMELER
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız