Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kanunsuzlar Arenası Mobil Oyunlarda PvP Dönemini Başlatıyor

 
Türkiye’yi hız ve rekabet dolu FPS oyunu Point Blank ve “Battle Royale” türünü yaratan PUBG ile tanıştıran ve 9 yılı aşkın süredir PC oyuncularına hizmet veren Nfinity Games, OutLaw: Kanunsuzlar Arenası ile mobil oyunseverler için yeni bir dönemi başlatıyor.
 
Her karakterin benzersiz özellikleri var!

OutLaw: Kanunsuzlar Arenası, gerçek zamanlı 1v1 mücadele üzerine kurulu ve oyuncuların yetenekleklerinin önem teşkil ettiği bir rekabetçi mobil oyun. 4 farklı karakter ve bu karakterlere has özelliklerle giriş yapılan kanunsuzlar dünyasında, en becerikliler ve güçlüler ayakta kalıyor. Tamamen ücretsiz ve tamamen Türkçe olan OutLaw, bu oyun içerisindeki rekabetin sonucunda oyuncuları da ödüllendirmeyi ihmal etmiyor. Oyun içerisinde her sınıf atladığınızda ve rakiplerinizi alt ettiğinizde topladığınız puanlar ile oyunun en iyisi olduğunuzu başkalarına kanıtlayabiliyorsunuz. Rekabet dolu Kanunsuzlar Arenası’na Google Play üzerinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
 
Birçok farklı oyun moduyla zengin bir içerik sunuyor

OutLaw: Kanunsuzlar Arenası’nda PvP oyunların yanı sıra karakterinizi güçlendirmek, kendi el becerilerinizi artırmak ve daha iyi bir oyuncu olmak için farklı oyun modları bulunuyor. Bunlardan bir tanesi düşman saldırılarından kaçmak ve bu konuda oyuncunun becerilerini geliştirmek için oluşturulmuş Kurşun Savunması modu, büyü ve saldırılar konusunda oyuncuların becerilerini geliştirebildikleri Canavar Defansı modu ve Boss Savaşı moduyla oyuncular oyun içi ödüller toplayarak karakterlerinin büyülerini ve daha birçok özelliğini geliştirebiliyorlar.
 
Arkadaşlarınla katıl ve daha fazla arkadaş edin!

Oyun dünyasının oyuncular için yarattığı keyifli dünyaya arkadaşlarınızla katılabilmek, oyunlar için oldukça önemli bir unsur. OutLaw: Kanunsuzlar Arenası’nda oyuncular arkadaşlarıyla mücadele edebilmenin yanı sıra, lonca sistemi sayesinde bu mücadeleyi ortak bir amaç doğrultusunda sürdürebiliyorlar. Gerçek zamanlı 1v1 mücadeleler sonrasında loncasını üst sıralara taşıyan oyuncular ise ödüllendiriliyor. Arkadaşı olmayan oyuncular için de arkadaş edinme ve yeni insanlarla tanışma fırsatı veren bu sistem sayesinde, çok daha keyifli bir oyun deneyimi yaşayacaksınız.
 
Büyüler ve kartlar ile karakterinize güç katın!

Kendine has temel özellikleri olan farklı karakterlerin yanı sıra, oyun stratejinize göre düzenleyebildiğiniz büyü kartları da mevcut oyunda. Kıyasıya mücadelelerde farklı taktikler uygulayabilmeniz için oluşturulmuş bu büyü kartları, karakterlerinizin zayıf yönlerini güçlendirmek için veya güçlü yönlerini ön plana çıkarmak için kullanılabilirler. Mücadeleye devam eden ve bu büyü kartlarını toparlayan oyuncular aynı zamanda büyülerini geliştirip güçlendirebiliyorlar. Bu sayede oyunun en yeteneklisi ve güçlüsü olmak için gereken mücadele uzun bir maraton şeklinde oyuncuları karışılıyor.
 
OutLaw: Kanunsuzlar Arenası şu an %100 Türkçe olarak Türkiye’de ve yerelleştirilmiş halleriyle Azerbeycan ve Arap ülkelerinde oyuncular için açık durumda.
 
Heyecan dolu 1v1 mücadeleleri deneyimlemek ve diğer oyunculara becerilerinizi göstermek için OutLaw’u Google Play üzerinden indirebilir ve arenaya katılabilirsiniz.
 
 
basın bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
Pokemon Sword ve Shield Ön Yüklemeye Açıldı Death Stranding Çıkış Fragmanı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız