Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kadın Oyuncuların Dijital Oyun Topluluğundaki Yeri Temalı Bilimsel Çalışmaya Davetlisiniz!

  
     Oyun dünyası özellikle internet altyapısının gelişimiyle birlikte dünyanın her yanından oyuncuları bir araya getiren rekabetçi bir yapıya büründü. Bu yeni dünyada kadın oyuncuların yerini ve deneyimlerini konu alan bir çalışmanın haberini vermek üzere karşınızdayız. Detaylar şu şekilde:
 
     "Bu çalışma Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nden Gülden Sayılan, Meleksima Türkırkı, Gökşin Çakar, Yunus Emre Coşgun ve İlayda Topaloğlu ile ODTÜ Psikoloji Bölümü'nden Seda Merve Şahin ve Leyla Alma tarafından yürütülmektedir. Araştırmanın amacı, kadın oyuncuların dijital oyun topluluğundaki yerini, kadın oyuncuların deneyimlerini anlamaktır. Bunun için 18 yaş ve üstü, en az 6 aydır rekabetçi online bir oyunu oynuyor olan kadın katılımcı aranmaktadır. Yaklaşık 45 dakika sürecek online bir görüşme yapılması planlanmaktadır. Çalışmanın görüşme aşamasına katılan tüm katılımcılara 50 TL değerinde Steam hediye kartı verilecektir."
 
     Şayet araştırma grubu kapsamındaki oyunculardansanız aşağıdaki bağlantı adresinden katılım sağlayarak çalışmaya destek olabilirsiniz: 
 
     https://forms.gle/bYsA8zLi4o4f4UdM6

Bu haberin bağlantısı
URL
kadın oyuncu gamer espor anket araştırma çalışma üniversite rekabetçi online
Rol yapma Oyunu Flintlock: The Siege of Dawn için Oynanış Fragmanı Yayınlandı Assassin's Creed Mirage Hangi Şehirde Geçecek? Yeni Detaylar Sızdırıldı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

3.9.2022 10:05:45

0
Hani kadın ve erkek eşitti? :D

altunuz

2.9.2022 19:57:52

0
50 TL hediye kartını görüp hevesle tıkladıktan sonra kadınlara verileceğini okuduğumda yaşadığım hayal kırıklığı inanılmaz...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız