Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kaan “Fujitora” Çekli, WESG 2017 Hearthstone Finallerinde!

      
     Kaan "Fujitora" Çekli, WESG 2017 Hearthstone Güneydoğu BDT + Türkiye elemelerini birinci tamamlayarak Barselona'daki finallere katılmaya hak kazandı.
 
 
 
     Hearthstone WESG 2017 Güneydoğu BDT + Türkiye eleme mücadelesine 4 ülkeden 64 oyuncu katıldı. Turnuvayı birinci tamamlayan Kaan "Fujitora" Çekli, turnuvaya hazırlık aşaması ve final etabını sosyal medya hesabından takipçilerine anlattı.
     
     WESG 2017 Barselona final etabına 20 oyuncu mücadele edecek. Fujitora, sıralamada ilk 12'ye kaldığı taktirde Şangay'da düzenlenecek 300,000 dolar ödüllü büyük finale yükselecek. 
 
 
 
      Türkiye'yi yurt dışında 3. kez temsil edecek olan Kaan Çekli, 2015 yılında Asus Rog Summer HS etkinliğine katılma hakkı kazandı. Asus Rog Summer, turnuvasını üçüncü sırada bitirmiş olan Hoej'a elenerek 17. sırada tamamladı. 2016 yılında DreamHack organizasyonunun Hearthstone Grand Prix kapsamında düzenlediği Valensiya etabını 7 zafer 2 yenilgi ile tamamladı. WESG 2017 Barselona mücadelesinde BSC ekibi olarak başarılar diliyoruz.

Bu haberin bağlantısı
URL
blizzard hearthstone f2p warcraft heroes of warcraft pc ipad Kaan "Fujitora" Çekli WESG 2017 espor
SEGA, Kendi Ürünleri İçin Resmi Online Mağaza Açıyor Space Soldiers, SL i-League Invitational ve ESL Türkiye Şampiyonası'ndan Çekilme Kararı Aldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hearthstone: Heroes of Warcraft
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız