Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

KH: Birth by Sleep'in Batı Çıkışı Belli Oldu


 
     Square Enix'in Final Fantasy ve Dragon Quest'ten sonra en önemli serilerinden biri haline gelen Kingdom Hearts serisinin yeni oyunu Birth by Sleep'in batı çıkış tarihi belli oldu.
 
     Kingdom Hearts serisinin ilk oyunundan öncesini konu alacak olan ve üçüncü oyun ile büyük bir bağlantısının bulunacağı Birth by Sleep için Square Enix bugün yeni bir video yayınladı. Oyunun batı çıkışı için yayınlanan bu videonun sonunda ise, Birth by Sleep'in 10 Eylül'de çıkacağı belirtilmiş. 
 
     Terra, Ventus ve Aqua adlı üç karakteri yönlendireceğimiz bu yeni oyunun Sora ile olan bağlantılarını ise oyunda görebileceğiz. Oyunun getireceği en önemli ve merak edilen açıklamalardan birisi de Kingdom Hearts 2'nin sonundaki gizli videolarda da gördüğümüz Keyblade Savaşı olacak. Muhtemelen bu savaş üçüncü oyuna yansıyacak olsa da Birth by Sleep'te bir çok ipucu ile karşılaşacağız.
 
       Bundle paketide çıkacak olan oyunun batı çıkışı için yayınlanan ve oyundaki bir çok mekana da yer verilen bu yeni tanıtım videosunda buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
     

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Kingdom hearts birth by sleep PSP
Pure Football'dan Yeni Bilgiler Susam Sokağı ve Street Fighter Bir Araya Gelirse

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Kingdom Hearts : Birth By Sleep
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız