Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Justice League: Snyder Cut'ın Bütçesi 30 Milyon Doları Geçebilir

 
Geçtiğimiz günlerde duyurulan Justice League'in farklı versiyonu olan Justice League: Snyder Cut'tan neredeyse her gün yeni haberler paylaşılmaya başladı. Film için paylaşılan ilk detaylar şekillenmeye başladı.
 
İlk duyurulduğunda yaklaşık olarak 20 - 30 milyon dolar arası bir bütçeye sahip olacağı söylenen Justice League: Snyder Cut'ın bütçesi çok daha fazla olabilir. WarnerMedia ve HBO Max başkanı Bob Greenblat, katıldığı bir podcast'te filmin bütçesinin net olarak belli olmadığını söyledi.
 
Söylediğine göre Snyder'a bunun için net bir bütçe verilmemiş, sadece 30 milyon doları geçmemesini umduğunu söylemiş. Yani Snyder'a göre bütçe daha fazla da olabilir daha düşük de. Zaten hali hazırda çekilmiş bitmiş bir film için neden bu kadar bütçe harcandığı da ayrı bir soru işareti.
 
Justice League Snyder Cut'ın 2021 yılında HBO Max'te yayınlanması bekleniyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant DC'nin Film Haberleri DC film justice league snyder cut justice league snyder cut zack snyder versiyon detaylar oyuncular ne zaman hbo max
Labyrinth'in Devam Filmini Doctor Strange'in Yönetmeni Yönetecek Tom Cruise'un Uzayda Çekilecek Filminin Yönetmeni Bulundu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DC'nin Film ve Dizi Haberleri
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız