Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Justice League Part I Filminden ve Karakterlerinden Ayrıntılar


     Amerikan eğlence kanalı The CW'de yayınlanan özel program DC Presents: Dawn of the Justice League programında değinilen en önemli konu Justice League'in yani Adalet Birliği'nin kendisiydi.

     Birliğin üyelerinden Aquaman (Jason Momoa), Wonder Woman (Gal Gadot), Superman (Henry Cavill), Batman (Ben Affleck), The Flash (Ezra Miller) ve Cyborg (Ray Fisher)'u beraber görebileceğimiz The Justice League Part One (Adalet Birliği: Bölüm 1), 17 Kasım 2017'de Amerika'da gösterime girecek. Filmin yönetmen koltuğunda ise Zack Synder var.

Birliğin üyelerinin filmleri aynı zamanda her biri için ayrı ayrı da yapım aşamasında ve her birinin logosu modern bir şekilde yeniden tasarlanmış.

 

     The Flash, yine Ezra Miller tarafından canlandırılacak ve 2018'de beyaz perdede yerini bulacak. Aşağıda bulabileceğiniz ilk bakış videosunda bahsedildiği gibi, Barry Allen'ın annesi öldürülür, bu konuda babası suçlanır ve hapse atılır. Barry adli tıpla takıntılı bir şekilde alakadar olur. Babasının suçlu olmadığını kanıtlamak ister. Bir gece, yine annesinin davası üzerine çalışırken kendisine bir yıldırım çarpar ve süper hız gücüne sahip olur.
Ezra Miller ise karakteri için "Ona yıldırım çarpıyor. Bu işin efsanevi kısmı. Ama o esasında bir insan. Duvarların içinden, suyun üzerinden koşarak geçebilen bir insan. O kadar hızlı koşuyor ki başka bir gerçekliğin bulunduğu başka bir frekans düzlemine geçiş yapıyor." sözlerini sarf etti.

 

     Cyborg, yine Ray Fisher tarafından hayat bulacak ve 2020 yılında bizlerle olacak. Aşağıda bulabileceğiniz ilk bakış videosunda bahsedildiği gibi, Victor Stone, babası bilim adamı olan bir sporcu. Korkunç bir kazaya kurban gidiyor ve onu hayatta tutan tek şey babasının teknolojik yetenekleri oluyor. Bir cyborga dönüşerek hayatta kalıyor. Victor artık 7/24 çevrimiçi olan asla uyumayan, veriler alan bir cyborg oluyor.
Ray Fisher ise karakteri için "Kendisi teknolojik her şeyle yüzleşebilecek bir teknopat. En büyük zayıflığı ise teknolojiye karşı koymaya ve insan kalmaya çalışması." açıklamalarında bulundu.



     Aquaman de yine filmdeki oyuncusu Jason Momoa ile karşımızda olacak ve 2018 yılında gösterime girecek. Aşağıdaki ilk bakış videosunda bahsedildiği gibi, Arthur Curry, bir deniz feneri bekçisinin ve Atlantis Kraliçesi'nin oğulları. Güçlerini geliştirmeye başlıyor. Su altında nefes alabiliyor, deniz canlılarıyla iletişim kurabiliyor. Çok güçleniyor fakat iki dünyaya da ait olmadığı hissiyle büyüyor. Sonunda iki dünyanın da arasında sıkışıp kalmış ama ikisini de korumakla mükellef bir adam olarak buluyor kendini.

Ayrıca DC Entertainment'dan Geoff Johns, kendisinden kimsenin bilmediği bir ayrıntı istendiğinde, Green Lantern'i göreceğimiz yeni projenin müjdesini de veriyor. Henüz kadroyla ilgili hiçbir bilgiye sahip olmasak da DC dünyasında büyük bir yere sahip olduğu vurgulanan Green Lantern'in The Green Lantern Corps ile 2020 yılında beyaz perdede yerini bulacağını biliyoruz.

     Wonder Woman ile ilgili ayrıntıları paylaştığımız haberimize buradan göz atabildiğiniz gibi bahsi geçen videolara da aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
justice league adalet birliği cyborg wonder woman batman superman green lantern the flash aquaman dc film
Far Cry: Primal'ın Başımıza Bela Olacak Kötü Karakteri Bu Videoda Uncharted 4'de Diyalog Sistemi Hikayeyi Etkilemeyecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

SenJi

21.1.2016 19:46:43

0
quote:

Orjinalden alıntı: dingo egret! Fena patlayacaklar da haberleri yok.. O flash ne la! "hayırdır ilkokul müsamelesi mi düzenliyorsun!" diye sorarlar adama. Henry Cavill süpermenle iyi kötü bi çıkış yakalamıştı, ama o imajı da batıracak korkarım bu film.
Ne saçmaladın be.

whitelotus59

21.1.2016 18:25:28

0
quote:

Orjinalden alıntı: dingo egret! Fena patlayacaklar da haberleri yok.. O flash ne la! "hayırdır ilkokul müsamelesi mi düzenliyorsun!" diye sorarlar adama. Henry Cavill süpermenle iyi kötü bi çıkış yakalamıştı, ama o imajı da batıracak korkarım bu film.
stfu

KaleyDeskop

21.1.2016 09:03:57

0
bizim drago öyle bi yakışmışki resmini duvar kağıdı bile yaptım her ne kadar superman batman savaşı saçmaysada aquaman için izlenicek

dingo egret!

21.1.2016 08:42:18

+1
Fena patlayacaklar da haberleri yok.. O flash ne la! "hayırdır ilkokul müsamelesi mi düzenliyorsun!" diye sorarlar adama. Henry Cavill süpermenle iyi kötü bi çıkış yakalamıştı, ama o imajı da batıracak korkarım bu film.

hasomen

21.1.2016 08:27:45

0
hatırlıyorum heath ledger,Henry Cavill,Ben Affleck i insanlar yerden yere vuruyordu şimdi de çok beğeniyorlar.Aynısı WW(bence çok iyi),the flash,aquaman içinde olacak.Bekleyip görelim sadece

mahsur kalan adam

21.1.2016 02:40:06

+1
Aquaman cuk oturmuşta cyborg beğenmedim flasha zaten ayar oldum
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız