Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Just Cause 3'ün Çıkmasına 1 Ay Kala Avalanche 24 Çalışanı Çıkardı


     Büyük bir kesimin merakla beklediği Just Cause 3'ün çıkmasına bir aydan az bir süre kala geliştirici ekipten üzücü bir haber geldi. Mad Max'in de geliştiriciliğini üstlenen Avalanche Studios, 24 çalışanın çıkarıldığını duyurdu.
 
      Firma GameInformer üzerinden yayınladığı açıklamada şu sözlere yer verdi: "Bir projeyi daha yeni bitirdik ve bir diğerini bitirmeye yaklaşıyoruz. Yeni projelere başlarken ekip sayılarını ve yetenek gruplarını başarılı bir şekilde ayarlayamadık. Bu yüzden bazı yetenekli geliştiricileri çıkarmak zorunda kaldık." 
 
       Avalanche, yaptığı açıklamada bu işten çıkarmaların firmanın geliştirmekte olduğu projeleri etkilemeyeceğini dile getiriyor. Ayrıca firma gelecek dönemlerde benzer durumların yaşanmaması için önlemler alacağını belirtiyor.
 
     Just Cause 3, dev açık dünyası ve bol patlamalı oynanışıyla 1 Aralık'ta PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkışını yapacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247.com Just Cause Just Cause 3 Avalanche Studios Square Enix Action
CoD: Black Ops 3 için Elden Geçirilen Nuk3town Haritası Bu Videoda PS VR'a Gelen Until Dawn: RoB Ana Oyundan Tamamen Ayrı Olacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Babblebabble

4.11.2015 04:45:16

0
Başlıklarda virgül kullanılamıyor herhalde.

Patren

3.11.2015 15:01:41

0
24 kişi okadarda çok sayılmaz aslında

Megathrone26

3.11.2015 08:05:58

0
iyi bi firma üzüldüm açıkçası

Qonrul

3.11.2015 00:49:12

0
Sıradaki oyun için temizlik yapmışlar

2K

2.11.2015 21:58:15

0
Mad Max kötü ve yetersiz dövüş sistemi ve bir iki ufak oyun dinamikleri konusunda hatası dışında gayet keyifli bir oyundu bir devam oyununda eksik yönlerini geliştirerek çok iyi bir seriye dönüşebilir ve oldukça da iyi sattı diye biliyorum bu işten çıkarmalar ilginç hele WB çatısı altında son zamanlarda çıkan en sorunsuz oyun olmasına rağmen. Avalanche işler yolunda gitmiyor anlaşılan eski Just Cause ekibinde çalışanların Max Max de çalışması ve yeni ekibin Just Cause 3'ü yapması da oyun hakkında beklentilerimi düşürüyor.

ultralisan

2.11.2015 21:48:04

0
Sistem gereksinimlerini açıklayın artık.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Just Cause 3
+ TAKİBE
AL
25 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız