Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Jurassic World Evolution Epic Games Store'da Ücretsiz

 
Epic Games Store'un 2020'deki son ücretsiz oyunu Jurassic World Evolution indirmeye açıldı.

Oyun 7 Ocak 2021 18:59'a kadar ücretsiz. Bu tarihten önce kütüphanenize eklerseniz sizde kalıyor.
 
 
Haftaya Crying Suns ücretsiz.
 
 
 
Muertes takımadalarının efsanevi adalarındaki operasyonda sorumluluğu üstlen ve dinozorların mucizesini, görkemini ve tehlikesini canlandır. Hayatın bir şekilde yolunu bulduğu belirsiz bir dünyada Bilim, Eğlence ya da Güvenlik çıkarlarına göre inşa et.

Çevrelerindeki dünyaya göre düşünen, hisseden ve tepki veren dinozorları biyomühendislikle canlandır. Dinozorlarına eşsiz davranışlar, özellikler ve görünümler vermek için hayatın kendisiyle oyna, sonra kayıp dinozor DNA'sını bulma yolunda sürdürdüğün küresel arayışını finanse etmek için bu dinozorları elinde tut ve onlardan kâr elde et.

Büyük resmi kontrol etmek için derin yönetim araçlarını kullan ya da karada veya havada mücadelelerle yüzleşmek için işe doğrudan kendin el at. Seriden ve parmaklarının ucundaki onlarca yıllık Jurassic hikâyesinden ikonik karakterleri içeren yepyeni bir anlatımda adalarını genişlet ve kendi yolculuğunu belirle.

Bu haberin bağlantısı
URL
Konsollardaki İlave Gümrük Vergisi %50'den %20'ye Düşürüldü Migros Espor Ocak Ayı Turnuvaları Başlıyor!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mehmehcik_71

10.1.2021 17:10:42

0

TheNewAtilla

4.1.2021 22:30:01

+2
Rdr2yi beleşe verseler bizim millet beleş gta 6 pre order ister

BSC Misafiri

2.1.2021 01:41:32

0
quote:

Orjinalden alıntı: Hudson51 Misafir olan ılıklar yine boş yapmış, bir GTAV daha bekliyorlarda çok beklerler Elinizi cebinize atın az para verin Gayet güzel bir oyunu daha bedava veriyor Epic. Baya kuponları sayesinde oyun aldıkta Launcher'ı da az adam etse hani o kalantor arayüzünü değişse gayet güzel olacak.
Sen beğeniyorsan kime ne, Biz beğenmiyorsak kime nee...

Hudson51

1.1.2021 19:05:22

+1
Misafir olan ılıklar yine boş yapmış, bir GTAV daha bekliyorlarda çok beklerler Elinizi cebinize atın az para verin Gayet güzel bir oyunu daha bedava veriyor Epic. Baya kuponları sayesinde oyun aldıkta Launcher'ı da az adam etse hani o kalantor arayüzünü değişse gayet güzel olacak.

DreH

1.1.2021 07:33:56

0
Adamlar oyun vermek zorundami degil arkadaslar cizgisini bozmadilar ve gecen yil bitmesi gereken bedava oyun kampanyasi hala devam ediyor bazen acip bakiyorumda kutuphaneye ne guzel oyunlar vermisler diyorum kendi kendime .Gta fm total var saga batman serileri lego serisi world war z remnant falan yapmayin gozunuzu seviyim adamlar oyun veriyor hem indirim yapiyor hemde kuponla indirim yapiyor ustune.Onlarda ister AAA oyun vermekte yapimci ve yayincilar izin vermiyor biliyorsunuzki ozel anlasma yapabildiklerini sunuyorlar bizlere zaten .Bunun ornekleride var yani bu oyunlar satilmiyor demeyin epic vermeseydi fm almayi dusunuyordum gta almayi dusunuyordum ve beni masraftan kurtardilar .Her sekilde haklari odenmez .Bir supriz yaparlar yine bizim gonlumuzu calmak icinde benim gonlumu yine caldi cunku bu cizgiyi guzelce devam ettirdi epic yeter bukadar deyip hic vermeyebilirdide .Yetinmesini bilin bir gta 2015 cikisli olmasi lazim hala indirimle 84 tl 84 ufak bir rakam degil bu rakam cunku o paraya 2018 2019 cikisli oyunlar aldim AAA seviyede.159 lira jedi 100 liraya geliyor ek indirimle adamlar elestiriyorda firmalari aslinda bu oyunun gercek fiyati aslinda bu dercesine 60 tl indirim kuponu ince mesajlar veriyorda burda hala memnuniyetsiz memnuniyetsiz tavirlar .Adamlar siz oyun yapin diye unreal engine motorunu herseyiyle bedava yaptilar bunun icin bile saygi duyulur hangi firma oyun motorunu sunduki ki piyasayi domine eden bir oyun motorunu sunuyorlar adamlar daha tam cozulememis tam potansiyeline ulasmamis bir oyun motoru bu

BSC Misafiri

1.1.2021 01:13:36

0
İlk çıktığı zaman oynamıştım, sarmıştı açıkçası. Tekrar bi deneyeyim bu yıl.

BSC Misafiri

31.12.2020 21:24:59

0
Valla bu yıl tırttı..Keşke 2 Hafta boyunca 4 oyun verselerdi ama kaliteli olsaydı..Her hafta 2 tane taş gibi oyun çok daha fazla tatmin ederdi.

BSC Misafiri

31.12.2020 19:16:18

0
Katılıyorum Steam verseydi bunları bunayacak adamlar epic verdiği için oo süper diyorlar

BSC Misafiri

31.12.2020 19:04:13

+1
2 oyun haricinde çok da ahım şahım oyunlar vermediler zaten
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ücretsiz Oyun Haberleri
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız