Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Jurassic World Evolution 2 için Geliştirici Günlüğü Birçok Detayı Açığa Çıkarıyor

 
 
Frontier Developments'ın yakında çıkacak olan dinozor simülasyon Jurassic World Evolution 2 için yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Son yayınlanan geliştirici günlüğü ile de  merakla beklenen devam oyunundan ne bekleneceği konusunda birçok ayrıntı sunuluyor..
 
Beş dakikadan uzun süren videoda Oyun Direktörü Richard Newbold, Baş Yapımcı Adam Woods ve Baş Tasarımcı Jim Stimpson, devam oyununun sunacağı yeni yönlerini ve geliştirilmiş mekaniklerini derinlemesine inceliyor. 
 
Jurassic World Evolution 2, 4 farklı oyun modu sunacak. İlk olarak, Ana mod orijinal bir Jurassic Park hikayesine sahip olacak. Jeff Goldblum ve Bryce Dallas Howard gibi orijinal ikonik oyuncular seslendirme yapacak. 
 
Jurassic World Evolution 2, 2021 yılı içerisinde çıkacak. PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One ve PC'de piyasaya sürülmesi planlanıyor. 
 
Yayınlanan video
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Twinfinite simülasyon strateji
Gundam Evolution için Yeni Ekran Görüntüleri Paylaşıldı Guild Wars 2: End of Dragons Seslendirme Kadrosu Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız