Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Jurassic World Evolution 2, 9 Kasım'da Çıkış Yapacak

 
 
Frontier Developments, dinozor temalı simülasyon oyununun devamı olan Jurassic World Evolution 2'nin 9 Kasım'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden  PC için çıkış yapacağını duyurdu. Ön siparişler şu anda mevcut.
 
Standart sürüme ek olarak, bir Deluxe Sürüm de satışa sunulacak. Bu sürüm Dinozor Koruma Grubu'ndan ilham alan üç özel araç kaplaması, altı bina işareti ile kara, deniz ve uçan sürüngenler de dahil olmak üzere parklarınıza eklemek için beş tarih öncesi türü içerir. (Challenge ve Sandbox modunda geçerli)
 
Jurassic World Evolution 2, Frontier'in son derece başarılı, çığır açan sürükleyici 2018 yönetim simülasyonu Jurassic World Evolution'ın heyecanla beklenen devam oyunudur. Merak uyandıran yeni bir hikâyeli sefer, inanılmaz yeni özellikler ve büyüleyici bir gerçeklikle hayata getirilmiş dehşet verici yeni dinozorlar sunar. Genişletilmiş inşaat ve daha fazla özelleştirme seçeneğiyle birlikte sonuç çok daha büyük, daha iyi ve gerçekçi bir Jurassic World oyunudur.
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu simülasyon macera
DokeV için Oynanış Fragmanı Yayınlandı XPG SUMMONER Oyuncu Klavyesinde İndirim Başladı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Jurassic World Evolution 2 ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız