Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Johnny Depp, Robert Pattinson ve Mark Rylance'ın Başrolünde Olduğu Filmden Fragman Paylaşıldı

 
J. M. Coetzee'nin aynı adlı romanından uyarlanan Waiting for the Barbarians filminden fragman paylaşıldı. Film aslında ilk kez geçtiğimiz yıl Venedik Film Festivali'nde gösterilmişti.
 
Filmin başrollerinde Johnny Depp, Robert Pattinson ve Mark Rylance bulunuyor. Diğer oyuncular ise şu şekilde: Greta Scacchi, David Dencik, Sam Reid, Harry Melling, Bill Milner ve Gana Bayarsaikhan. Dram türündeki Waiting for the Barbarians, 7 Ağustos'ta dijital olarak yayınlanacak.
 
Filmin yönetmenliğini Ciro Guerra yapıyor. Senaristliğini ise yine kitabın yazarı olan J. M. Coetzee üstleniyor. Bahsi geçen fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Film Haberleri Waiting for the Barbarians Johnny Depp Robert Pattinson Mark Rylance oyuncular vizyon tarihi ne zaman fragman
Edgar Wright, Scott Pilgrim'in Animesini Yapmak Gibi Bir Planı Olduğunu Açıkladı The Handmaid's Tale'in 4. Sezonu İçin Tanıtım Videosu Paylaşıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Dodge

27.8.2020 20:36:01

0
Filmin kadrosu güzel ancak imdb puanı çok düşük.Kötü bir film anlaşılan.İzleyen var mı?

Zebercet

25.6.2020 15:58:14

+3
Kitabı inanılmazdır. İki kez okumuştum. Bir kez daha okuyabilirim. Şiddet sahneleri ve Coetzee'nin buz gibi üslubuyla hazmı zor bir romandı. Fragman umut verici görünüyor. Pattinson'ı Mandel rolüyle izleyecek olmak şahane.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız