Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

John Wick'in Yaratıcılarından My Friend Pedro Dizisi Geliyor

 
2019 yılında yayınlanan ve oldukça sevilen bağımsız aksiyon oyunu My Friend Pedro'nun dizisi geliyor. Hem de bu işe en uygun isimlerden geliyor.
 
Son dönemlerin en sevilen aksiyon filmi serilerinden biri olan John Wick'in senaristi Derek Kolstad ve yönetmenlerden biri olan David Leitch'ten My Friend Pedro dizisi geliyor. Dizinin yapımcılığını 87 North üstlenecek. Ayrıca Carnival Row dizisinden tanınan Legendary Television ve Sonic the Hedgehog'un yapımcılığını üstlenen dj2 de bu projede yer alacak. 
 
Şimdilik çok fazla bilgi bulunmuyor. Ancak Legendary Television, My Friend Pedro dizisinin oyunun estetiğine uyacak şekilde +18 bir dizi olacağını söyledi. 
 
Oyunun aksiyon sahneleri oldukça başarılı bu yüzden dizinin John Wick'in yaratıcılarından geliyor olması sevindirici, aynı zamanda oyunun komedi unsuru da oldukça fazla ki zaten Deadpool filmlerinden esinlenen bir komedisi var. Umuyoruz ki kaliteli bir dizi bizi bekliyordur. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant My Friend Pedro aksiyon platform oyunu dizi dizisi john wick yaratıcıları ne zaman yayın tarihi oyuncular konusu
HBO'nun Yeni Korku Dizisi Lovecraft Country'nin Yayın Tarihi Belli Oldu Jeffrey Dean Morgan, The Boys'un 3. Sezonuna Katılmak İçin Görüşmelerde Bulunuyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

RealArek

3.7.2020 15:28:15

+1
Devam oyunu yada genişleme paketi gelse güzel olur oyunu çok kısaydı 4-5 saat falan sürüyo.

TheNewAtilla

3.7.2020 15:15:09

0
Oyundan daha güzel olacağına eminim

BSC Misafiri

3.7.2020 13:19:42

+1
çıkarsa güzel olur umarım kaliteli olur
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
My Friend Pedro Dizisi
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız