Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

John Wick Hex Konsollar ve PC için Duyuruldu

 
Yayıncı Good Shepherd Entertainment ve Volume ile Thomas Was Alone oyunlarının arkasındaki geliştirici stüdyo Bithell Games, John Wick film serisini temel alan "hızlı tempolu, aksiyon odaklı strateji oyunu" John Wick Hex'i konsollar, PC ve Mac için duyurdu. PC ve Mac versiyonları çıkışında Epic Games Store'a özel olacak. Çıkış tarihi henüz açıklanmadı.
 
Filmlerin arkasındaki yaratıcı ve oyuncu ekiple yakın işbirliği içinde oluşturulan John Wick Hex'te oyuncuların her eylemi ve saldırıyı sonuçlarını göz önünde bulundurarak seçmesi gerekecek. Oyundaki her hareket filmlerden bir sahne gibi hissettirir ve her dövüş görevinizdeki ilerlemenize katkıda bulunur ve kesin stratejik düşünme gerektirir. Geliştirici oyunu dövüş koreografili satranç olarak tanımlıyor.
 
Seslendirme kadrosunda Ian McShane ve Lance Reddick'in olacağı doğrulandı. Diğer büyük isimler daha sonraki bir tarihte açıklanacak.

Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Ghost Recon Breakpoint Sızdırıldı CD Projekt RED Online Alışveriş Mağazasını Açtı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

12.5.2019 13:36:54

0
Yahu neden bu gibi projeleri harcarlar anlamam, şu oyunu max payne oynanışı ve yakın dövüş mekanikleri ile harmanlayıp içine biraz stealth katsalar, grafikleri de böyle çizgi filmden çıkma gibi yapmasalardı. Ortaya daha iddialı birşey çıkardı. Mesela Bourne Conspiracy gayet iyidi yahut çok eskiye gidip bir Matrix Path of Neo'nun da bu projeden katkat daha keyifli olduğu ve olacağı iddiasında bulunabilirim.

xTr3m3GP

11.5.2019 08:14:52

0
Sıra tabanlı aksiyon oyunu mu olur olm yaa! Bu nee! İnsan bir TPS kamera sistemi yaparda oyuncu oyun oynadığının farkına varır! Adamlarla karşılaşıp menüden shoot demek nedir yaa! TPS de çok güzel olacak bir oyunun içine etmişler resmen! Bana göre hemen piyasaya sürüp parayı vuralım tarzda bir oyun olmuş. Ki bu şekildeki bir oyunla parayı da zor vururlar orası muamma.

BSC Misafiri

9.5.2019 22:25:21

0
quote:

Orjinalden alıntı: TearsForFears Şöyle geliştiricilerden AAA oyun bekleyen var yahu. Blizzard mı bunlar çıksında max payne gibi oyun yapsın. İsteseler bile yapamazlar Fakat bende max payne tarzı bir john wick oyunu isterim. Ama bu oyunu ünlü yapımcılardan biri yapmalı. Sağlam ara sahneler ve oyuncular olmalı. Belkide john wick i canlandıran oyuncuyla anlaşıp onu direk oyuna bile aktarabilirler.
Biz böyle yapımcılardan bekliyoruz demedik zaten, Böyle ellerde böyle işlerle çürüyor bu markalar..

Manhunt Three

9.5.2019 18:00:18

0
quote:

Orjinalden alıntı: TearsForFears Şöyle geliştiricilerden AAA oyun bekleyen var yahu. Blizzard mı bunlar çıksında max payne gibi oyun yapsın. İsteseler bile yapamazlar <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/s3.gif" align="middle" border="0" alt=""> Fakat bende max payne tarzı bir john wick oyunu isterim. Ama bu oyunu ünlü yapımcılardan biri yapmalı. Sağlam ara sahneler ve oyuncular olmalı. Belkide john wick i canlandıran oyuncuyla anlaşıp onu direk oyuna bile aktarabilirler.
Oyun yapımıyla ilgili pek bilgili değilsin herhalde. Kod bilen kişi biliyordur. Rockstar'da ki geliştirici ile buradaki geliştirici arasında büyük farklar yok.

BSC Misafiri

9.5.2019 16:33:40

+1
quote:

Orjinalden alıntı: JESKO Çöp
sen ve yorumun gibi.Çöp yazıyorsan açıklama yapmak zorundasın

Philipp_Plein

9.5.2019 15:55:54

+3
Çöp

BSC Misafiri

9.5.2019 15:17:00

+3
harcanan projelerden biri daha...

Guest-BB2CECC18

9.5.2019 14:43:29

+2
Şöyle geliştiricilerden AAA oyun bekleyen var yahu. Blizzard mı bunlar çıksında max payne gibi oyun yapsın. İsteseler bile yapamazlar Fakat bende max payne tarzı bir john wick oyunu isterim. Ama bu oyunu ünlü yapımcılardan biri yapmalı. Sağlam ara sahneler ve oyuncular olmalı. Belkide john wick i canlandıran oyuncuyla anlaşıp onu direk oyuna bile aktarabilirler.

BSC Misafiri

9.5.2019 12:05:31

+2
Abi bu konsept ile neler neler yapılabilecekken..Böyle bir şeyde harcanması üzdü..Max payne gibi bir oyun olabilirmiş...Çok manyak bir saf aksiyon oyunu olabilirmiş..

TheNewAtilla

9.5.2019 11:47:22

+2
Kart oyunu yapsaydınız?!

BSC Misafiri

9.5.2019 11:16:09

+10
Gelip gelebilecek en dandik türde oyunu geldi. Sevinmeye bile hevesim kalmadı la :) Max Paye 1 TPS beklerken şuna bağh..
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız