Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

John Carmack'ten Rage Açıklamaları

Carmack'in diğer bir ilgi alanı da roketler ve uzaya açılmak
 
     id Software'in kurucularından ve Doom, Quake, Wolfenstein 3D gibi oyunların yaratıcısı John Carmack, ilk oyununu geliştirmesinden 20 yıl sonra artık FPS oyunları oynamadığını söyledi.
 
     Carmack artık 40 yaşına geldiğine dikkat çekerken şunları söylüyor: "Oyun oynamak zorunda olduğum tek an, altı yaşındaki oğlumla Wii oyunları oynamak. Artık Mario'nun çeşitli oyunları ile ilgileniyorum, yeni Killzone ya da diğerleriyle ilgilenmiyorum. Oyunlarımızın içeriklerine karışmamaya çalışıyorum, sadece olayın teknik kısmı üzerinde çalışıyorum. id Software'i ZeniMax Media'ya sattıktan sonra işlerim daha yoğun olmaya başladı ve ofiste daha çok zaman geçiriyorum çünkü sattığım şirketin kötü olduğunu düşünmelerini istemiyorum."
 
     Görünüşe göre Carmack Rage'in kod kısmı ile daha çok ilgileniyor. 15 Eylül'de çıkacak Rage, firmanın yeni oyun motoru idTech 5 ile geliştiriliyor. Oyun için yeni yayınlanan ekran görüntülerine aşağıdan bakabilirsiniz.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Rage id Software id5 tech Bethesda PC PS3 Xbox 360 iPhone
Okamiden'e 2 Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı Fight Night Champion'un Demosu Bugün Çıkıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rage ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
44 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız