Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Joe Danger: The Movies Duyuruldu

 
      Playstation Network'ün başarılı oyunlarından Joe Danger'ın devam oyunu duyuruldu. Joe Danger: The Movies adlı oyunumuz ilk oyunun senaryosunu farklı bir açıdan devam ettiriyor.
 
     Yine Hello Games tarafından geliştirilecek olan Joe Danger: The Movies'te ilk oyunda başarılı olan kahramanımız Joe bir Hollywood yönetmeni ile tanışır ve akrobatik hareketlerini film sektörü için kullanmaya başlar.
 
     Rambo'dan Short Circuit'a kadar sevdiğimiz çeşitli filmlerden sahnelerin de yer alacağı oyunumuz oyuncular kendi filmlerini de yaratacaklar. Akrobatik hareketlerimizi başarılı bir şekilde yaptığımızda seyircilerden alkış toplayacakken başarısız olduğumuzda da tam tersi tepkilerle karşılaşacağız.
 
     Gamescom'da bazı sürprizler vereceği konusunda söz veren Hello Games bu yeni oyunu büyük ihtimalle Playstation Network'ün yanı sıra Xbox Live için de piyasaya sürecek.

 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gematsu Joe Danger Xbox 360 PS3 Hello Games
DotA 2'den İlk Oyun İçi Görseller Karşınızda! Square Enix'ten Bedava Dijital Dergi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Joe Danger: The Movie ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız