Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Jim Carrey Sonic Filminin Tekrar Yapılması Hakkında Konuştu

 
Yaklaşan live-action Sonic The Hedgehog filminde Doktor Robotnik'i oynayan Aktör Jim Carrey, film yapımcılarının Sonic için tartışmalı CGI tasarımını yeniden yapmayı kabul etmelerine neden olan “toplu bilinç” olarak adlandırdığı şey hakkında yorum yaptı.
 
Carrey, Showtime series Kidding'in ikinci sezonunu görüşmek üzere yıllık Televizyon Eleştirmenleri Birliği toplantısındaydı. Orada, yaklaşmakta olan canlı aksiyon Sonic filminin arkasındaki yapımcılara Sonic'in tartışmalı tasarımını değiştirmesi konusunda ne düşündüğü sorulmuştu.
 
Carrey, “Seyircinin filmin yaratılması sırasında işin içinde olması konusunda ne hissettiğimi tam olarak bilmiyorum” dedi. “Neyin doğru olduğunu hep birlikte göreceğiz, çünkü bazen "kollektif görüşün" bir şey istediğine karar verdiğini görüyorsunuz." dedi. Kısa Jim Carrey çok da umursamadığını dile getirmiş oldu.
 
Gelen eleştiriler üstüne tekrar yapılacağı söylenen Sonic filmi 2 kez ertelenmişti. Tekrar bir ertelenme olmazsa Sonic the Hedgehog filmini 8 Kasım 2020'de göreceğiz. Filmin fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak ign sonic jim carrey film ne zaman çıkacak hedgehog
Opus Magnum'un Geliştiricisinden 'Eliza' İsimli Bir Görsel Roman Geliyor Elden Ring Gamescom 2019'da Kapalı Kapılar Ardında Gösterilecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Dixon Hill

10.8.2019 20:02:15

0
Sonic in yeniden yapılması bence tamamen saçmalık. Bazen herkesin istediği şekilde bir şeyleri yapmak hoş olmuyor.

Angel of the Lord

3.8.2019 20:55:43

+4
Jim Carrey yaşadıklarından sonra çok farklı bir duruma girdi cidden. Bir röportajında kendi hayatındaki rolünün bittiğini falan söylemişti sanırım. Yani Jim Carrey olarak rolüm bitti tarzı bir cümle kurmuştu. Hayata çok daha farklı bir açıdan bakıyor artık abimiz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız