Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"Japonya'nın Şu anki Oyun Endüstrisinde İşi Zor"

Hideo Kojima son dönemlerde oldukça durgun
      Japon oyun endüstrisinin son dönemlerde eski performansının uzağında olduğunu söyleyebiliriz. Eskiden dünya oyun pazarını sarsacak yapımlar çıkaran Japonlar şu sıralar benzer yapımlar çıkaramıyorlar. Tabi bunun bir çok nedenleri var, ama Hideo Kojima bundan sonra da Japonların benzer oyunlar çıkarıp çıkaramayacağı konusunda emin değil.
 
     Kojima, Resmi Playstation Dergisine yaptığı açıklamada "Artık oyun dünyasında daha fazla çekişme var. Dünya çapındaki üst düzey oyunlara baktığınızdan belki 10 tanesinin oyuncuların doğrudan ilgisini çektiğini görürsünüz ve Japonya'nın bu düzeydeki oyunlarla mücadele edip edemeyeceği konusunda emin değilim." sözlerini kullandı.
 
     Aslına bakacak olursanız Japonya'da hala yüksek teknolojiyi kullanıp üst düzey grafikler (hatta en iyisini) sunacak, kaliteli senaryo ve sunum yapacak firmalar fazlasıyla mevcut. Buna rağmen eskisine nazaran yüksek maliyetler bu firmaların belini büküyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak beefjack Metal Gear Solid HD Collection Konami Hideo Kojima Peace Walker Sons of Liberty Snake Eater
Syndicate'in Yeni Co-op Videosu Yayınlandı Killer Freaks'in İlk Videosu Nasıl Yapıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

9.1.2012 23:02:10

0
Japon oyunlarının her zaman kendine özgü bir tadı var.O yüzden Japonların yaptığı oyunlar avrupada Mükemmel satış oranları yakalayamıyor.Sorun oyunda değil kitlede ;) bunu hazmedin

Repercussion

4.1.2012 16:11:28

0
Bugün Silent Hill 2'yi tekrar yükledim bilgisayarıma. Bu eski oyunların tadı hakikaten yok artık. Oyun yüklerken ara videoları cd'den mi okuyayım yoksa hard diske kopyalayayım mı diye soruyor :D İşte bunun gibi Japon klasikleri malesef ya batılı firmalara verilip rezil ediliyor yada kendileri alıp rezil ediyor MGS: Rising örneğinde olduğu gibi...

haganeno

4.1.2012 15:03:18

0
İyi oynayan degil malesef gol atan kazanıyor. Arkadaşlar.

redoracle

4.1.2012 14:23:37

0
Yalan bunlar nintendo ve oyunları olduğu sürece japonya her türlü rekabet eder hatta geçer bile pek çok oyunu.Pokemon ne o zaman sonra mario en iyi oyun seçildi o ne,sonra capcom ve namco var(street fighter,tekken,devil may cry,resident evil v.s) ha konami için diyorsa doğru konaminin pes,metal gear,castlevania.silent hill den başka doğru düzgün yapımı yok ki son çıkanların nasıl olduğunu bu serilerin gittikçe bozulduğunu herkes biliyor.

aykut291

4.1.2012 13:36:27

+1
Evet bencede zor. Kos koca MGS ismini saçmasapan bir oyuna çevirdikten sonra işleri gerçekten zor.İşallah adam akıllı satamaz o Rasing midir bir oyunu bukadar abartabilirler.Geçen video gördükten sonra oyundan tamamen soğdum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metal Gear Solid HD Collection
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız