Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Japon Geliştiricilere Göre Yılın Oyunu Marvel's Spider-Man

 
Famitsu'nun yeni sayısındaki yazıya göre, 128 Japon geliştirici ve "endüstri profesyonelleri" 2018 yılında oynadıkları en iyi oyunları seçti ve en fazla oyu alan Marvel's Spider-Man oldu.
 
Marvel's Spider-Man'i Monster Hunter: World, Detroit: Become Human ve Red Dead Redemption 2 takip ediyor. The Game Awards 2018'de yılın oyunu ödülünü kazanan God of War bu listede beşinci sırada.
 
İlk 30 sırasıyla şu şekilde:

Marvel’s Spider-Man
Monster Hunter: World
Detroit: Become Human
Red Dead Redemption 2
God of War
Octopath Traveler
Assassin’s Creed Odyssey
Fortnite
Conan Exiles
Splatoon 2
Astro Bot: Rescue Mission
Dead by Daylight
Fate/Grand Order
Super Smash Bros. Ultimate
Street Fighter 30th Anniversary Collection
Cities: Skylines
The Legend of Zelda: Breath of the Wild
Dragon Quest Rivals
Dungeon Maker
Kyoutou Kotoba RPG Kotodaman
Zanki Zero: Last Beginning
Super Mario Party
Border Break
Teku-Teku Teku-Teku
NieR Automata
Assassin’s Creed Origins
Clash Royale
Dead Cells
FarCry 5
Capcom Beat ‘Em Up Bundle 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PlaystationLifeStyle Spider-Man PlayStation 4 Exclusive Sony Insomniac
2018'de Steam'de En Çok Satan Oyunlar SOMA GOG'da Ücretsiz
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

29.12.2018 08:59:51

0
quote:

Orjinalden alıntı: Manhunt Three
quote:

Orjinalden alıntı: Lord Melkor Sıralamayı beğenmedim zaten japon kafasını da sevmiyorum. Özellikle 6. oyunu görünce <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/icon_smile_screwy.gif" align="middle" border="0" alt="">
Ama listedeki bir çok oyunda Japonlar'ın emeği var :)
Batı oyunlarının büyük kısmı hala japon oyunlarının başarılı taraflarını kullanıyor. Bugün 3D oyunların belkide yarısı Resident Evil 4 omuz kamerası ile Mario 64 ile gelen kamera sistemini geliştirip kullanıyor. Dark Souls kopyası oyunlar aldı başını gitti ama işte japonlar oyun yapmaktan ne anlar.

Persona_Non_Grata

29.12.2018 05:01:58

+1
God of War resmi olarak 2018 Goty dir, bunu tillahı gelse değiştiremez Ha gelmiş geçmiş en iyi oyunda değildir. O ilk 3 saati ve son 6 saatı sıkıcı, microtransaction yuvalı multili red dead 2 ise hiç değildir. Gelmiş geçmiş en iyi oyun diye bişeyin olduğuna da inanmıyorum artık, kime göre neye göre en iyi?

BSC Misafiri

29.12.2018 00:37:53

+1
Genel Playstation facebook adresi akşam akşam fena güldürdü. Kim yönetiyorsa ağır saçmaladı. God Of War için 2018 yılının (bak bunu bir yere kadar anlayabilirim) ve bu jenerasyonun en iyi oyunu yazdı. Bir şirketin bizim oyun neslin en güzeli demesi kadar komik bir durum olamaz. :D

Manhunt Three

29.12.2018 00:36:47

0
quote:

Orjinalden alıntı: Lord Melkor Sıralamayı beğenmedim zaten japon kafasını da sevmiyorum. Özellikle 6. oyunu görünce <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/icon_smile_screwy.gif" align="middle" border="0" alt="">
Ama listedeki bir çok oyunda Japonlar'ın emeği var :)

veterangamer

28.12.2018 23:45:33

0
Red dead 2 oyunlar üstü bir yapımdır hatta oyun değil simülasyon kategorisinde değerlendirilse daha doğru olur. Bütün dünyanın kabul ettiği gerçek ve kesin olan red dead 2 den daha iyi bir oyun yoktur ve bir daha asla daha iyisi yapılamayacaktır.

Guest-AEF248198

28.12.2018 23:33:07

+3
Benim sırtımdan yine kaptılar artıları hocam takılsınlar kafalarına göre.

İdrak İstimlak

28.12.2018 23:12:27

+1
Ahahaaaaa, yemin ediyorum senden bu içerikte bir mesaj bekliyordum. Biliyor musun, sendeki sıkıntı nedir? Ben her platformda oyun oynuyorum, vaktim yettiğince. Yeri geliyor PS, yeri geliyor XBox eleştiriyorum. Ki yaptığım eleştiri de tamamı ile eğlence, vakit geçirme odaklı. Ama sen ve senin gibi kafasına kuma gömmüş devekuşu misali Xbox'tan başka gözü hiç bir şeyi görmeyen, kendisini buna endekslemiş kişiler, forumda abuk sabuk yorumlar yapan insanlara "Yahu kardeşim sen ne diyorsun" diyeceğine, sırf bu şahıslar Xbox'ı savunduğu için bu kişilere yazmış olduğum eleştiriler, sana küfür gibi geliyor. Mutlak.sıfır benim açımdan antipatik birisi ama sen onun bir kaç seviye üzerinde masterdegree yapmış bir Xbox fanatiğisin. Sana bakınca ciddiye alınacak tek bir şey dahi göremiyorum. O kadar zavallısın ki, oyun, konsol odaklı bir işi geçmiş mesajlarında siyasi meselelere getirecek kadar bayağılaştın. İlacın veya herhangi bir tedavin yok... Edit: Terbiyesiz ve bayağı bir kişilik olduğun forum gibi bir ortamda "Aynı şeyleri başkası sana yazsa şikayet edecek kadar da nokta noktasın." gibi bir cümle kurmandan gayet net olarak anlaşıyor. Yahu nasıl bir acı yaşamışsın ki, böyle akılsız insanların kullanabileceği bir üslupla saldırabiliyorsun? Zavallı bile olamazsın...

İdrak İstimlak

28.12.2018 23:05:12

+1
Piyasada kaliteli editörler pek kalmadı ama arayan yine bu editörlerin incelemelerine bir şekilde ulaşıyor. Bu tarz saygı duydugumuz editörlerle, oyuncu kitlesinin beğendiği oyunlar arasında fark olabiliyor. Çünkü oyunu profesyonelce inceleyen bir editör, olaya bizim gibi bakmadığı gibi, işi daha profesyonel değerlendiriyor. Geliştiriciler ise ayrı bir dünya, haberi okumadan yorum yapanların, haberi tekrar okumalarını öneriyorum. Burada olay işin level dizayn eden adam için teknik olarak nasıl çevre dizayn edildiği, animasyonlarla uğraşana için, animasyonlar, işin sanat kısmına bakan da, sanat içeriği ile ilgili olarak en beğendiği oyuna oy vermesi kadar doğal bir şey olamaz. Ortaya çıkan sonuç kesinlikle Spiderman'in teknik manada, çıktığı platform açısından çok kaliteli bir yapım olduğudur.

sawolverine

28.12.2018 23:01:06

+4
Yahu hem zevksizsin, hem bilgisizsin, yetmezmiş gibi bir de her PS konusunda insanlara çemkiriyorsun. Ne kadar çirkin göründüğünün, insanların senden nasıl nefret ettiğinin, burada nasıl bir negatif enerji üreteci haline döndüğünün farkında mısın, farkında isen, meselen nedir Yukaedaki paragrafa Ps sözünün yerine Xbox yap tam sensin. Aynı şeyleri başkası sana yazsa şikayet edecek kadar da nokta noktasın.

Persona_Non_Grata

28.12.2018 22:49:58

+2
Hiç alakası yok.

veterangamer

28.12.2018 21:25:58

0
Red dead 2 varken başka bir oyunu seçmek komik oluyor. Red dead 2 sadece bu senenin değil yüzyılın en iyi oyunudur daha iyiside yapılamayacaktır açık ve net..

Lord Melkor

28.12.2018 21:10:55

0
Sıralamayı beğenmedim zaten japon kafasını da sevmiyorum. Özellikle 6. oyunu görünce

Guest-AEF248198

28.12.2018 20:19:31

0
Şimdi Gow'un dünyasına bir bakın, oluşturulan bölüm ortamlarına-tasarımlarına, her bir karesinde ayrı bir emek var. Sadece o dünyaya ait hikayeyi yazıp, senaryolaştırmak bile ciddi bir emek ister yani oyunun gerçekten özenilmiş, düşünülmüş bir dünyası var. Dediğin noktalar tartışılır Dark Solumsu durumu, aynı düşmanları defalarca öldür falan ama zaten oyuna mükemmel demiyorum. Spider Man'e bakıyorsun zaten ona benzee yığınlarca oyun var, git şurada ki adamı döv, git şuna yardım et bunları daha iyi grafiklerle yap zaten var böyle oyunlar ha ama bak Batman'in ilk çıkan ve sonra ki çıkan oyununa. Nasıl karanlık bir dünya verdiler bize yani biz oyundaki karakterle bütünleşip o dünyaya girebildik. Mesela bak Bioshock Infinite oyununa tamamen özgün bir oyun Gow gibi, Rdr gibi, Shadow of Colossus gibi, Prince of Persia gibi. O yüzden bir yapıma ödül verirken her açıdan bakılır, sen zevkleri tartışıyorsun ama ben yapıma bütünüyle bakıyorum. Özgünlük var, sanatçılığın dibi var, o dünyayla seni bütünleştiriyor, senaryo var, karakterlerin gerçekten kendilerine ait bir hayatı olduğunu hissettiriyor. Belki ben de Spider Man'i Gow'dan daha çok oynayacağım veya Rdr 2'den ama bu onu gerçekten übee bir oyun yapmaz sadece zevkli bir oyun yapar.

Persona_Non_Grata

28.12.2018 20:02:51

+2
her sene değişik bir Xbox fanboyu dadanıyor foruma, geçtiğimiz yıllarda sırasıyla; pinky demon, sir maximus, eskhioyuncu ve şimdi de bu mutlak sıfır. İçlerinde sevdiğim tek sir maximus vardı adam son zamanlarda playstation forumlarını bırakıp sadece Xbox forumunda haberlerde yorum yaptı o yüzden saygım vardı. 3 ü de sınırsız ban yedi, şu mutlak sıfır trolünün sonuda bunlar gibi olabilir ama şu net ki en etkisizi ve en boş yorum yapanı bu mutlak sıfır denen insan.

Manhunt Three

28.12.2018 19:55:53

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Mutlak.Sıfır Oynamadığımı nereden biliyon arkadaş? Bu Playstayion sizin tekelinizde olan bir ürün mü? Üstelik 4 Uncharted oyununun 3 tanesi Playstation 3'e çıktı Last of Us Playstatiom 3'e çıktı. Zaten yeni sosyal medya neye iyi diyoraa o iyidir neye kötü diyorsa o kötüdür muhabbetleri bolca olmaya başladı. Detroit oyum değildir kardeş, çünkü bana kontrolü bırakıpta araştır bunu bul çıkart demiyor ben sadece belli anlarda dahil olabiliyorum bu da bunu bana göre oyun yapmaz beni seyirci yapar. Detroit'e ölüp biten insanlar bu firmanın yaptığı Fahrenheit oyununun ne kadar güzel olsuğundan haberleri yok sanırım. Spider Man şurada sıkıntı var git kötü adamları yok et, iki ağ çat pat ıvv grafik güzel hemen yılın oyunu bu olsun. Buna yılın oyunu diyorsan Yenilmezler filmlerine de Oscar versinler o zaman. Mesela God of War, arkadaş adamlara sırf şu yaptıkları dünya için bile ve o dünyada tüm karakterlerin altını doldurabildikleri için yılın oyunu ödülü verilir. Evet oynanış iyi değil bence Tps açısına dönerek günümüz popülerliğine biraz kurban gitti ama diğer her şey o ladar iyi işlenmişki sen kalk bunu beşinci sıraya at, en öne yılın oyunu diye kötü adamları döven süper kahraman oyununu seç. Yenilmezler filmi de milyarlarca dolar hasılat elde ediyor o da o zaman en iyi film mi oluyor? Bak zevkler ve renklerden bahsetmiyorum bir insan Spider Man oyununu God of War'dan daha çok sevebilir ama bu onu yılın oyunu yapacak kalitede olduğunu göstermez. Saatlerce başından kaklmayacağın ufak çaplı bir sürü oyun var o zaman bunlara da yılın oyunu ödüllerini verelim. Popüler kültürün dayatması ver reklamo ver reklamı ver gazı hurra zaten gerisi çorap söküğü gibi geliyor. Rdr 2'ye girmedim bile çünkü onu anlatmaya gerek yok zaten.</blockquote> Bir cümlede bahsettiğini diğer cümlede resmen kendin yalanlıyorsun. Gow popüler kültür dayatması değil mi ? Kaliteli olsada adı GOw olmasa bu denli dikkat çeker miydi ? Forumda haftalarca millet ufacık eksik gördüğü konuyu dahi yazamadı azgın fanatikler nedeniyle. Neden ? Adı GOW olduğundan içinde Kratos olduğundan. 1000 bilmem kaç defa aynı bitirici vuruşu görmeyi bile eleştiremedi oyuncular. Duyanda Spiderman berbat bir oyun sanacak. Afedersin Spiderman kafasıyla bakarsan GOw içinde adam döv ilerle oyunu diyebiliriz. Gow totalde daha iyi bir oyun olması onu her yerde yılın oyunu seçecekler manasına gelmiyor.
GOW ve popüler kültür dayatması ?? Bu arkadaşı bir daha kimse cevap yazmasın bence.

BSC Misafiri

28.12.2018 19:22:29

0
quote:

Orjinalden alıntı: Mutlak.Sıfır Oynamadığımı nereden biliyon arkadaş? Bu Playstayion sizin tekelinizde olan bir ürün mü? Üstelik 4 Uncharted oyununun 3 tanesi Playstation 3'e çıktı Last of Us Playstatiom 3'e çıktı. Zaten yeni sosyal medya neye iyi diyoraa o iyidir neye kötü diyorsa o kötüdür muhabbetleri bolca olmaya başladı. Detroit oyum değildir kardeş, çünkü bana kontrolü bırakıpta araştır bunu bul çıkart demiyor ben sadece belli anlarda dahil olabiliyorum bu da bunu bana göre oyun yapmaz beni seyirci yapar. Detroit'e ölüp biten insanlar bu firmanın yaptığı Fahrenheit oyununun ne kadar güzel olsuğundan haberleri yok sanırım. Spider Man şurada sıkıntı var git kötü adamları yok et, iki ağ çat pat ıvv grafik güzel hemen yılın oyunu bu olsun. Buna yılın oyunu diyorsan Yenilmezler filmlerine de Oscar versinler o zaman. Mesela God of War, arkadaş adamlara sırf şu yaptıkları dünya için bile ve o dünyada tüm karakterlerin altını doldurabildikleri için yılın oyunu ödülü verilir. Evet oynanış iyi değil bence Tps açısına dönerek günümüz popülerliğine biraz kurban gitti ama diğer her şey o ladar iyi işlenmişki sen kalk bunu beşinci sıraya at, en öne yılın oyunu diye kötü adamları döven süper kahraman oyununu seç. Yenilmezler filmi de milyarlarca dolar hasılat elde ediyor o da o zaman en iyi film mi oluyor? Bak zevkler ve renklerden bahsetmiyorum bir insan Spider Man oyununu God of War'dan daha çok sevebilir ama bu onu yılın oyunu yapacak kalitede olduğunu göstermez. Saatlerce başından kaklmayacağın ufak çaplı bir sürü oyun var o zaman bunlara da yılın oyunu ödüllerini verelim. Popüler kültürün dayatması ver reklamo ver reklamı ver gazı hurra zaten gerisi çorap söküğü gibi geliyor. Rdr 2'ye girmedim bile çünkü onu anlatmaya gerek yok zaten.
Bir cümlede bahsettiğini diğer cümlede resmen kendin yalanlıyorsun. Gow popüler kültür dayatması değil mi ? Kaliteli olsada adı GOw olmasa bu denli dikkat çeker miydi ? Forumda haftalarca millet ufacık eksik gördüğü konuyu dahi yazamadı azgın fanatikler nedeniyle. Neden ? Adı GOW olduğundan içinde Kratos olduğundan. 1000 bilmem kaç defa aynı bitirici vuruşu görmeyi bile eleştiremedi oyuncular. Duyanda Spiderman berbat bir oyun sanacak. Afedersin Spiderman kafasıyla bakarsan GOw içinde adam döv ilerle oyunu diyebiliriz. Gow totalde daha iyi bir oyun olması onu her yerde yılın oyunu seçecekler manasına gelmiyor.

İdrak İstimlak

28.12.2018 19:11:10

+6
Yahu hem zevksizsin, hem bilgisizsin, yetmezmiş gibi bir de her PS konusunda insanlara çemkiriyorsun. Ne kadar çirkin göründüğünün, insanların senden nasıl nefret ettiğinin, burada nasıl bir negatif enerji üreteci haline döndüğünün farkında mısın, farkında isen, meselen nedir? Yahu oyun bu, oyun; inanılmaz denklemleri çözecek bir çözüm kapısı değil. Akşam eve leş gibi geliyorum, çoğu zaman hafta içi hiç bir oyunu açıp, oynayacak enerjiyi kendimde bulamıyorum. Hafta sonu kalmış iki kuruşluk enerjimle de, oturup senin tarzında boş beleş değerlendirmeler yapıp, eğlenmek, evet sadece eğlenmek maksadıyla yapılmış bir oyundan zevk almamı engelleyecek abuk sabuk şeyleri düşünecek değilim. Git kardeşim sevdiğin konsolun konularına, sevdiğin oyunlarla ilgili düşüncelerini paylaş, aynı zevklere sahip olduğunu düşündüğün insanlarla muhabbet et, gül, eğlen. Yahu yazdığın her mesajla ne kadar acınacak halde olduğunu haykırıyorsun adeta. İnsan bu kadar zavallı, bu kadar çaresiz olamaz, olmamalı. Bırak insanları kendi haline, git keyfine bak, yaptığın şey kişiliğinde izi çıkartılamayacak izler bırakacak, kendince eğlenmek için çıktığın bu mesajlar zinciri içinde kaybolup, hiç olacaksın... Bu ağabey tavsiyesine kulak ver...

Guest-AEF248198

28.12.2018 18:34:35

+5
Oynamadığımı nereden biliyon arkadaş? Bu Playstayion sizin tekelinizde olan bir ürün mü? Üstelik 4 Uncharted oyununun 3 tanesi Playstation 3'e çıktı Last of Us Playstatiom 3'e çıktı. Zaten yeni sosyal medya neye iyi diyoraa o iyidir neye kötü diyorsa o kötüdür muhabbetleri bolca olmaya başladı. Detroit oyum değildir kardeş, çünkü bana kontrolü bırakıpta araştır bunu bul çıkart demiyor ben sadece belli anlarda dahil olabiliyorum bu da bunu bana göre oyun yapmaz beni seyirci yapar. Detroit'e ölüp biten insanlar bu firmanın yaptığı Fahrenheit oyununun ne kadar güzel olsuğundan haberleri yok sanırım. Spider Man şurada sıkıntı var git kötü adamları yok et, iki ağ çat pat ıvv grafik güzel hemen yılın oyunu bu olsun. Buna yılın oyunu diyorsan Yenilmezler filmlerine de Oscar versinler o zaman. Mesela God of War, arkadaş adamlara sırf şu yaptıkları dünya için bile ve o dünyada tüm karakterlerin altını doldurabildikleri için yılın oyunu ödülü verilir. Evet oynanış iyi değil bence Tps açısına dönerek günümüz popülerliğine biraz kurban gitti ama diğer her şey o ladar iyi işlenmişki sen kalk bunu beşinci sıraya at, en öne yılın oyunu diye kötü adamları döven süper kahraman oyununu seç. Yenilmezler filmi de milyarlarca dolar hasılat elde ediyor o da o zaman en iyi film mi oluyor? Bak zevkler ve renklerden bahsetmiyorum bir insan Spider Man oyununu God of War'dan daha çok sevebilir ama bu onu yılın oyunu yapacak kalitede olduğunu göstermez. Saatlerce başından kaklmayacağın ufak çaplı bir sürü oyun var o zaman bunlara da yılın oyunu ödüllerini verelim. Popüler kültürün dayatması ver reklamo ver reklamı ver gazı hurra zaten gerisi çorap söküğü gibi geliyor. Rdr 2'ye girmedim bile çünkü onu anlatmaya gerek yok zaten.

Persona_Non_Grata

28.12.2018 17:27:38

+9
Playstation Exclusiveleri ezdi ezdi, duvardan duvara vurdu, pas pas yaptı bu sene oyun sektörünü.

kataaay

28.12.2018 17:18:30

+10
Her şey iyi güzel hoş da sen hani bu oyunları almaya, oynamaya bile tenezzül etmiyordun ? E oynamadığın bir oyun hakkında nasıl fikir sahibi olabiliyorsun :( Oyun oynamak öyle yayın izlemek ile falan olmuyor ne yazık ki, oynarken hissediyorsun bazı hissiyatları. Mesela Detroit gibi bir oyunu yayından izleyerek alacağın haz,oynayarak alacağın haz ve duyguların yarısı bile etmez. Benzeri bir durum Spider-man oyununda şehirde takılırken ve ağ ata ata şehirde dolaşırken alınacak haz içinde geçerli. Bak bunu Xbox PS konusundan bağımsız söylüyorum. Mesela bazı PS fanları da gereksizce Forza çöp ya da abartı diyebiliyor sırf fanlık yapmak için. Ama gerek oyuncu yorumları olsun, gerek yayıncı ve uzman incelemeleri olsun bir şeye tamamen olumlu yorumlarda bulunuyorsa o oyun başarılıdır. Tüm oyun dünyasının aynı düşüncelere sahip olduğu bir durum söz konusuysa demek ki ortada başarılı bir şeyler var. Böyle boş boş abartı abi ya, şişirme abi ya diyeceğine bir oynamayı dene ondan sonra yorum yapma hakkını kendinde bul. Ha şunda haklısın birçok multiplatform oyunun hakkı exc oyunlar yüzünden yenebiliyor ama yine de bu bahsi geçen exc oyunların yıl içinde çıkan en kaliteli birkaç oyundan biri olduğu gerçeği değişmiyor.
quote:

Orjinalden alıntı: Mutlak.Sıfır Rdr 2'ye oy verecek halleei yok. Sony bir Japon şirkeridir ve Spider Man'de ona özel üratilmiş bir oyundur. Ama bir listede Gow ve Rdr varsa başka oyuna bakmaya gerek yok. Çünkü yılın oyunu demek hikaye, senaryo, kurgu, kendini tekrae oynatabilmeli, grafikleri, sesleri, oyundaki karakterlerin rollerini oynayan sanatçılar rolünün hakkını verebilmiş mi bunlara bakılır. Bu işin suyu çıktı artık şu exc oyunlar kadar abartılan, şişirilen başka oyunlarda görmedim. Buna Last of Us'da dahil Uncharted'da dahil hiçbiri Bioshock Infinite'ın kılı olamaz ama o oyuna yılın oyunu ödülünü vermemişlerdi. Saçmalık.

Celonfix

28.12.2018 17:09:03

0
Yav he he . 3 senedir trailer yayınlayıp yayınlayıp çıkartmadıkları oyunmu yılın oyunuymuş RDR2 varken

Guest-AEF248198

28.12.2018 16:51:17

+2
Rdr 2'ye oy verecek halleei yok. Sony bir Japon şirkeridir ve Spider Man'de ona özel üratilmiş bir oyundur. Ama bir listede Gow ve Rdr varsa başka oyuna bakmaya gerek yok. Çünkü yılın oyunu demek hikaye, senaryo, kurgu, kendini tekrae oynatabilmeli, grafikleri, sesleri, oyundaki karakterlerin rollerini oynayan sanatçılar rolünün hakkını verebilmiş mi bunlara bakılır. Bu işin suyu çıktı artık şu exc oyunlar kadar abartılan, şişirilen başka oyunlar da görmedim. Buna Last of Us'da dahil Uncharted'da dahil hiçbiri Bioshock Infinite'ın kılı olamaz ama o oyuna yılın oyunu ödülünü vermemişlerdi. Saçmalık.

BSC Misafiri

28.12.2018 16:11:13

+2
God of War ve Spiderman sonuna kadar hak eden hakiki Next gen oyunlar

BSC Misafiri

28.12.2018 16:11:01

0
Nihayet su overrated ,GoW dan baska herseye benzeyen GoW u hak ettigi yere koyan birikeri cikti.Oyunun kontrolleri kotu,kamerasi kotu,akilda kalan boss dovusu yok,kombat eski oyunlara gore yavan.Uyuz atreus 21. Yy ergen triplerinde.Dunya tasarimi Dark Souls gibi baglantili yapalim demisler baglamamis.Alakasiz kopuk yan gorevler,20 yil evvelinin metroidvania formulu uygulayinmis oyun yapisi vs vs vs .Hakettiginden fazla abartilmis bir oyundu.

BSC Misafiri

28.12.2018 15:24:40

+2
Kafalara bak adamlar yapımcı, sanatçı, tasarımcı senin ayıla bayıla oynadığı şeyi beğenmek zorunda değil. Herkesle dalga geçip kendimizi görmüyor oluşumuz ise ayrı bir konu.

BSC Misafiri

28.12.2018 15:15:53

0
Cidden bu yıl çok fazla iyidi, indie yapımlar bi yerden, japon yapımlar bi yerden, batı-avrupa yapımları bi yerden derken çok fazla güzel oyun çıktı

kerim3791

28.12.2018 15:04:43

0
severek izlediğimiz bir kahraman

İdrak İstimlak

28.12.2018 14:43:44

+1
Sektörün içinden insanların görüşü bu yöndeyse, adamların teknik manada önemli bir işi başardıkları kesindir. Yoksa bu insanlar haybeye oyun beğenmez.

BSC Misafiri

28.12.2018 14:21:16

0
Yok.. Yani tamam çok güzel, gelmiş geçmiş en iyi spider oyunu diyebilirim ama yok. Hani 2018 de bomba yapımlar olmasa katılabilirim ama yok, iyi hatta çok iyi diyebilirim ama yılın oyunu değil. Hele ki o eklentileri (3 DLC) ile

BSC Misafiri

28.12.2018 13:59:36

+1
Allahtan game awardsı bunlar düzenlemiyor

rambocuk

28.12.2018 13:54:16

+6
öyle bir yılkı normalde rahatlıkla yılın oyunu olabilicek örümcek adam a way out detroit gibi efsane yapımlar alt sıralara ilerledi rdr2 ve gow yüzünden uzun yıllar böyle bir yıl daha denk gelmez, ac bile bu yıl iyiydi ya

Metal-Gear

28.12.2018 13:47:21

+1
Detroit ile God of War yer değiştirmeliydi diye düşünüyorum. Neyse en azından Japon abiler Detroit'in izlenilen değil oynanılan bir şey olduğunu anlayabilmişler.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Spider-Man
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız