Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Janelle Monáe, Black Panther 2'de Storm Rolü Oynamak İstediğini Söyledi

 
Marvel'ın sinemadaki evreninin son üyelerinden biri olan Black Panther'in ilk filmi 2018 yılında vizyona girmişti. Filmin genel olarak olumlu yorumlar aldığını söyleyebiliriz. Aynı diğer filmlerde olduğu gibi Black Panther'in de bir devam filmi şu anda yapılıyor.
 
İkinci filmin konusu ne olacak veya ana düşmanı kim olacak tam olarak bilinmiyor. Ancak Disney, Fox'u satın almasından sonra o taraftaki karakterleri de yavaş yavaş kullanmaya başlayacağı biliniyor. 
 
Hidden Figures ve Moonlight gibi filmlerde oyunculuk yapan Janelle Monáe, Black Panther 2'nin yönetmeni Ryan Coogler'a ikinci filmde Storm'u oynayıp oynayamayacağını sormuş. Kendisi ve yönetmen bu durum için istekli, ancak Marvel'ın Storm karakterine bu filmde yer verip vermeyeceği bilinmiyor. Bilmeyenler için Storm X-Men'in en önemli üyelerinden biri ve aynı zamanda Black Panther'in eşi.
 
Disney, mutlaka bir yerde bu yeni karakterleri de kullanmaya başlayacaktır, ancak bunun için doğru seçimin Black Panther'in olup olmayacağını ilerleyen süreçte göreceğiz. Black Panther 2, 6 Mayıs 2022'de vizyona girecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Marvel Disney Film Dizi black panther black panther 2 vizyon tarihi storm oyuncular Janelle Monáe
Nolan North, Uncharted Filminde Drake'i Oynaması İçin Chris Pine'ı İstediğini Söyledi Monster Hunter Filminden Yeni Bir Görsel Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız