Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Jade ve Kendra Midori Arasındaki Büyük Benzerlik!

 
Beyond Good and Evil (bu oyunun adını Friedrich Nietzsche'nin aynı adlı kitabından aldığına eminim (A.A) ) ile bizi büyüledikten sonra devam oyununa dair küçük videolar gösterip daha sonra haber vermeyen Ubisoft'un Avatar The Game ile Jade'i karşımıza mı çıkardı.
 
Beyond Good&Evil'ın ana kahramanı Jade ile Avatar the Game'den  memur Kendra Midori arasında büyük bir benzerlik bulunuyor.
 
Bu ikili arasındaki büyük bir benzerlik ise Jade'in kıyafeti, gözleri, saç bandı, hatta rujuna kadar tamamen yeşile bürünmüş bir karakter olması ve soyadından Japonlarla bağlantısı olduğunu anladığımız Kendra Midori'nin soyadının Japonca "Yeşil" anlamında olması.
 
Ayrıca yüz benzerliklerini bir kenara bıracak olsak bile aşağıdaki fotoğraflara bakacak olursanız ikisi de benzer bel çantaları taşıyor.  
 
Kotaku'daki haberde bu benzerliğin Altair veya Rayman'ın da Avatar the Game'de bulundukları anlamına gelmediği gibi güzel bir espri de yapılmış. Biz de onlara katılıyor olmadıklarına inanmak istiyoruz.
 
Belki Jade ve Kendra Midori aynı kişiler değil ama aralarındaki benzerlik dikkat çekici.
 
 
Beyond Good&Evil'dan "Jade"
Image and video hosting by TinyPic 
 
 
Image and video hosting by TinyPic
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak James Cameron's Avatar PS3 xbox360 Wii PC iPhone
EA, 25 Oyunun Server'ını Kapatıyor Final Fantasy 13 SE'ın Fiyatı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
James Cameron's Avatar: The Game ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız